Avtoservis pri izkušenih mehanikih

Brez rednega servisa vozila preprosto ne gre

Vsako vozilo potrebuje temeljit avtoservis v določenem časovnem intervalu. Za servis vozila se moramo odločiti pravočasno, saj s tem zmanjšamo možnost za nastanek večjih poškodb na avtomobilu, katerih popravilo nas lahko drago stane.  Na področju servisiranja poznamo različne vrste servisov avtomobila: hitri, mali, veliki in izredni servis avtomobila. Med seboj se razlikujejo po številu opravljenih storitev (torej pregledov in menjav obrabljenih delov) in posledično tudi po ceni in porabljenem času.

Avtoservis vozila LjubljanaHitri servis vozila je – kot že samo ime pove – izjemno hitro opravljen. Pri tej obliki avtoservisa poskušajo mehaniki v kar najkrajšem času odpraviti majhne poškodbe, ki bi lahko vodile v večja popravila avta. Redni avtoservis se opravlja periodično enkrat letno. Na njem zamenjamo hitro obrabljive dele in tekočine, ki se rade postarajo in s tem izgubijo svoje fizikalne lastnosti. Izredni avtoservis je namenjen takojšnji odpravi večjih poškodb na vozilu, ki so nastale kot posledica prometne nesreče z materialno škodo ali pa je prišlo do odpovedi pomembnih delov avtomobila zaradi starosti, dotrajanosti ali prevelike obrabe. Veliki avtoservis se opravlja po 100.000 prevoženih kilometrih oz. po navodilih proizvajalca avtomobila. Gre za bolj temeljit avtoservis, pri katerem se zamenja večje število avtomobilskih delov, maziv in tekočin kot pri običajnem rednem servisu vozila.

Avtoservis Ljubljana

Dovolite, da vam predstavimo naš avto servis v Ljubljani, ki deluje v okviru družb Petrol in Vianor. Nahaja se na Letališki cesti 38. Gre za prvo izmed poslovalnic Tip Stop Vianor v Sloveniji. Število vseh poslovalnic v Sloveniji je doseglo številko 16 in še vedno raste. Naša ideja je bila, da bi vam ob bencinskih servisih Petrol ponudili tudi mehanične delavnice, kjer bi opravljali različne vrste avtoservisov, najrazličnejša popravila avtov in tudi vulkanizerske storitve, kot je na primer menjava zimski gum. To pomeni, da lahko temeljito poskrbite za vse segmente vašega avtomobila na enem mestu.

You may also like...