Servis avta

servis avtomobilaVsakemu avtomobilskemu proizvajalcu je veliko do tega, da so lastniki njihovih vozil v prometu udeleženi kar se da varno in s tem kot zadovoljen uporabnik predstavljajo tudi njihovo dobro ime. Tehnično varnost dosežemo v največji meri z rednimi servisi svojega avta. Zato proizvajalci priporočajo, da se mali servisi vozila opravljajo približno enkrat na leto. Najcenejši servis avtomobila ni povsod tudi tisti najbolj zaneslijv, pri nas pa vrhunski in dosleden servis avta po konkurenčnih cenah omogočata naša uveljavljenost na trgu velikih in malih servisov vozil in veliko število zadovoljnih uporabnikov, zahvaljujoč katerim smo med najbolj priljubljenimi ponudniki servisa avtomobilov v Ljubljani in bližnji okolici. V Avtocentru Velić veliko damo na kakovost izvajanja velikih in malih servisov vozil, zato smo posebej pozorni na visoko usposobljenost in profesionalnost naših izurjenih mojstrov. Verjamemo, da bodo naši izkušeni delavci pri servisu vašega avta odkrili vse morebitne nepravilnosti in da jih bodo lahko brez težav odpravili, poskrbimo pa tudi, da pri nas dobite kar najcenejši servis svojega avtomobila glede na opravljene posege in konkurenco na tržišču. Poleg celovitega servisa ponujamo za vaša vozila tudi male hitre servise.

Hitri servis

Pri našem podjetju se dobro zavedamo, kako hiter je lahko življenjski tempo sodobnega človeka in kako dragocen je čas, ki ga porabite za servis svojega avta, medtem ko na vas čakajo številne druge obveznosti vsakdana. V ta namen smo svojo ponudbo celovitih servisov za avte razširili tudi na male hitre servise, ki jih lahko opravite medtem ko ste na delu ali hitite po svojih drugih obveznostih. Kakovost in strokovnost hitrega servisa vašega avta je pri nas na popolnoma enakem mestu kot pri vseh ostalih storitvah servisa avtomobilov. V Ljubljani se zato naš Avtocenter uvršča med vidnejše izvajalce velikih in hitrih servisov jeklenih konjičkov po najbolj konkurenčnih cenah, saj se zavedamo,  da le varnost vsakega od nas lahko prispeva k varnosti vseh, ki smo udeleženi v cestnem prometu.

Vljudno vas vabimo, da se pripeljete k nam v Avtocenter Velić, ko boste naslednjič razmišljali o servisu svojega avtomobila – pri nas ste vedno dobrodošli.

You may also like...