Prodaja pnevmatik vrhunskih proizvajalcev za vse vrste vozil

Prodaja pnevmatik za tovorna vozilaPoleg različnih storitev in izdelkov je prodaja pnevmatik ena najpomembnejših dejavnosti, s katerimi se ukvarja družba Petrol, d.d. , ki je tudi uradni zastopnik za gume proizvajalcev Nokian Tyres, Hankook in Imperial, pri nas pa seveda dobite tudi pnevmatike drugih proizvajalcev. Pri nas so vam na voljo pnevmatike za tovorna vozila (tovorne gume) , dostavna vozila, dvokolesnike, poltovorna vozila, osebne avtomobile … Prodaja pnevmatik poteka v servisnih centrih TipStop Vianor, kjer se izvaja tudi menjava pnevmatik. Če ne potrebujete menjave in svetovanja o nakupu in ste si primerne zimske ali letne gume že izbrali, pa lahko nakup opravite tudi na naši spletni strani, kjer na izjemno enostaven način izberete želeno pnevmatiko, jo prenesete v košarico in v nekaj dneh je guma pri vas. Lahko pa jo tudi sami pridete iskat v najbližji TipStop Vianor servis.

Pnevmatike za tovorna vozila

Prodaja pnevmatik seveda obsega tudi gume za tovorna vozila. Za razliko od pnevmatik za osebne avtomobile so prve ne samo bistveno večje, ampak je treba upoštevati tudi dejstvo, da so bistveno bolj obremenjene. Takšna vozila so na cesti tako rekoč ves dan, obenem pa prevažajo izjemno težke tovore, kar izjemno obremenjuje tudi pnevmatike. Poleg tega so tovorne gume izpostavljene zelo različnim vremenskim in voznim razmeram in prav vsem morajo biti kos. Prodaja pnevmatik vključuje gume različnih proizvajalcev, kot najkakovostnejše pa so se na vseh testiranjih izkazale gume Nokian Tyres (za vse vrste vozil), ki so izdelane tudi za najtežje razmere.

Prodaja pnevmatik po spletu

Že dlje časa ima Petrol na voljo tudi spletno trgovino, v kateri lahko kupite marsikaj: hrano in pijačo, kozmetiko, tobačne izdelke, otroške igrače in opremo, multimedijske in tehnične izdelke, športno opremo, izdelke za dom in vrt, knjige, vodiče, zemljevide in seveda vso moto opremo, tudi pnevmatike za tovorna, osebna in druga vozila. Prodaja pnevmatik torej ne poteka samo v servisnih delavnicah, lahko jih naročite kar od doma. Če želite, vam jih lahko dostavimo na dom (nad 300 € je dostava brezplačna), lahko pa vam jih brezplačno dostavimo na izbrani Petrolov bencinski servis v Sloveniji, kjer jih prevzamete. Hitro in praktično, kajne?

You may also like...