Prodaja pnevmatik – pnevmatike za tovorna vozila po ugodni ceni

Družba Petrol s svojo široko ponudbo pnevmatik ne zalaga samo voznikov osebnih vozil, ampak tudi avtoprevoznike, vulkanizerje, gradbena podjetja in ostale, ki pri opravljanju svoje dejavnosti potrebujejo kakovostne pnevmatike in zanesljivo dobavo. Prodaja pnevmatik vključuje kakovostne pnevmatike za osebna, tovorna in dostavna vozila različnih blagovnih znamk, kot so Nokian Tyres, Hankook, Infinity, Michelin, Goodyear, Bridgestone, Dunlop, Fulda, Sava, Kormoran in Debica, in sicer v vseh velikostih in za različne vrste vozil. Bogat izbor dopolnjujejo obnovljene tovorne gume in pnevmatike za osebna vozila blagovnih znamk Next trade in Remix.

Poskrbite za varnost s pravilno izbiro pnevmatike za tovorna vozila

Eden bistvenih varnostnih elementov pri izbiri tovorne gume je njihova velikost. Dimenzije pnevmatike opredeljujejo širina platišča, presek in velikost gume (premer oz. radij). Če bi na vozilo namestili prevelike ali premajhne pnevmatike, bi precej poslabšali vozne lastnosti vozila. Vožnja bi bila nevarnejša, toliko bolj med vožnjo po snegu ali ledu.

Tovorna pnevmatika ima velik delež naravnega kavčuka, saj ta zagotavlja izjemno visoko stopnjo prožnosti, ne glede na temperaturo. Kavčuk postane trd šele pri temperaturah, nižjih od -60ºC. Mehkejši material hkrati izboljšuje oprijem na cesti. Ta lastnost je ravno pri tovornih pnevmatikah ključna, saj so te izpostavljene izjemno visokim obremenitvam.

Prodaja pnevmatik

Specialne zimske pnevmatike za tovorna vozila

Najboljše vlečne in zavorne lastnosti na zimskih cestah zagotavlja uporaba specialnih zimskih pnevmatik. Številni testi na cestah so pokazali, da je zavorna pot tovornjaka s prikolico, ki je v celoti opremljen z zimskimi pnevmatikami, izrazito krajša. To pomeni, da uporaba ustreznih zimskih pnevmatik na tovornih vozilih izboljšuje aktivno in pasivno varnost uporabnikov cest. Hkrati pa zagotavlja visoko stopnjo udobja pri upravljanju vozila.

Prodaja pnevmatik, tako letnih kot zimskih, poteka na vseh bencinskih servisih Petrol in v naših servisnih delavnicah TipStop Vianor, kjer vam bomo strokovno svetovali, kakšne tovorne gume bodo najprimernejše za vaš tip vozila, način vožnje in teren, po katerem najpogosteje vozite. Da je prodaja pnevmatik pri nas resnično ugodna, vas bo prepričal cenik, ki vam je na ogled na naši spletni strani. Ker nudimo celostno storitev, pa je pri nas mogoča tudi menjava pnevmatik.

Postavite svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu na prvo mesto in si priskrbite ustrezne zimske pnevmatike za tovorna vozila po ugodni ceni še danes.

 

 

 

 

You may also like...