3D šola vožnje Ljubljana med najboljšimi

Ko se kandidat odloči za opravljanje vozniškega izpita, se najprej vpiše v šolo vožnje. Vozniški izpit za avto je preizkus teoretičnega in praktičnega znanja, s katerim kandidat za bodočega voznika dokaže usposobljenost za vožnjo motornega vozila v cestnem prometu. Kandidat za bodočega voznika mora najprej pridobiti zdravniško spričevalo specialista za medicino dela in športa ter potrdilo o opravljenem tečaju prve pomoči. V avtošoli sledi tečaj o cestnoprometnih predpisih (CPP), kjer bodoči voznik pridobi potrebno splošno znanje o vožnji motornega vozila. 3D šola vožnje Ljubljana vsakih 14 dni organizira tečaj o cestnoprometnih predpisih (CPP), ki traja 20 šolskih ur, prisotnost na njem pa je obvezna. 3D šola vožnje Ljubljana vas v sedmih delovnih dneh in najmanj 20. urah tečaja pripravi na CPP izpit, ki ga morate opraviti pred republiško komisijo. CPP izpit je namenjen zgolj preverjanju znanja in ne velja kot opravljen vozniški izpit. Uspešno opravljenemu CPP izpitu sledi praktični del, ki je sestavljen iz treh delov:

  • priprava na vožnjo in ugotavljanje tehničnega stanja vozila;
  • preizkus spretnosti pri vožnji z vozilom, ki poteka na poligonu ali na drugi neprometni površini;
  • preizkus ravnanja pri vožnji vozila v cestnem prometu v naseljih in izven njih, kjer je to mogoče, pa tudi na cestah, rezerviranih za motorna vozila, in avtocestah.

CPP izpit se šteje za uspešno opravljenega, ko kandidat pravilno odgovoriti na najmanj 90 odstotkov vprašanj. V nasprotnem primeru velja, da CPP izpit ni opravljen, kandidat pa se lahko po petih dneh prijavi na ponovno opravljanje vozniškega izpita.

Šola vožnje Ljubljana

3D šola vožnje Ljubljana – dobra avtošola za opravljanje vozniškega izpita

3D šola vožnje (včasih avtošola) Ljubljana se lahko pohvali z vrhunsko usposobljeno ekipo učiteljev in učiteljic vožnje z večletnimi izkušnjami, ki uspešno pripravlja bodoče voznike B kategorije na samostojno in varno udeležbo v cestnem prometu.

Usposabljanje za opravljanje vozniškega izpita se lahko prične pri 17,5 letih, k izpitni vožnji pa lahko kandidat pristopi po dopolnjenem 18. letu in ko ima opravljenih najmanj 20 ur vožnje, kot je predpisano po zakonu. Lahko pa kandidati pridobivajo vozniški izpit že pri 16 letih, vendar mora v tem primeru kandidat do dopolnjene polnoletnosti voziti s spremljevalcem.

Ali je nastopil čas za opravljanje vozniškega izpita? 3D šola vožnje Ljubljana slovi po kakovostnih storitvah in konkurenčnih cenah. Cena CPP tečaja je zelo ugodna, še zlasti pa 3D šola vožnje Ljubljana nudi ugodne pakete za dijake in študente. Vabljeni.

You may also like...