Cena vozniškega izpita – dobra šola vožnje 3D nudi ugodne cene

Cena vozniškega izpita je ne glede na šolo vožnje sestavljena iz cene tečaja in izpita CPP, zdravniškega pregleda, prve pomoči in cene za uro vožnje. Končna cena vozniškega izpita je odvisna predvsem od cene za uro vožnje. Vsaka avtošola v Ljubljani ima svojo ceno za uro vožnje.

Vas zanima, kakšna je naša cena vozniškega izpita? Cenik, ki ga najdete na naši spletni strani, vam bo povedal ceno posamezne ure vožnje, ceno paketa, ki vsebuje 20 ali 30 ur praktične vožnje, pa tudi koliko stane prijava na CPP tečaj. Cena vozniškega izpita še nikoli ni bila tako ugodna. Še zlasti so ugodni paketi ur za dijake in študente.

 

Dobra šola vožnje tudi po zaslugi vrhunsko usposobljene ekipe

Cena vozniškega izpitaUgodna cena vozniškega izpita ni edini razlog, zakaj se je 3D uveljavila kot dobra šola vožnje. Zahvala za to gre tudi vrhunsko usposobljeni ekipi inštruktorjev, ki znajo spodbujati, motivirati, se prilagoditi in pomagati vsakemu kandidatu posebej.

Za vožnjo različnih kategorij motornih vozil veljajo različne starostne omejitve. Kandidat za voznika se sme v šoli vožnje začeti usposabljati, če mu ne manjka več kot šest mesecev do starosti, predpisane za pridobitev pravice vožnje vozila posamezne kategorije. Usposabljanje za vozniški izpit B kategorije se tako lahko prične pri 17,5 letih, k izpitni vožnji pa lahko kandidat pristopi po dopolnjenem 18. letu in ko ima opravljenih najmanj 20 ur vožnje, kot je predpisano po zakonu.

 

Dobra šola vožnje – prijava na CPP tečaj tudi preko spleta

Prijava na CPP tečaj (tečaj o cestnoprometnih predpisih) je prvi korak, ki ga opravi kandidat za bodočega voznika, ko se vpiše v šolo vožnje. Tečaj traja 20 šolskih ur, prisotnost na njem pa je obvezna. Prijava na CPP tečaj je možna tudi preko spleta. Vse, kar morate narediti je, da izpolnite obrazec, ki ga najdete na naši spletni strani.

Po zaključenem tečaju sledi prijava na CPP izpit, ki se opravlja pred republiško komisijo. Šele ko uspešno rešite republiške teste CPP na Upravni enoti, lahko pričnete s praktičnim delom usposabljanja. Ta zajema učne vaje splošnega dela in ustreznega dodatnega dela. Vaje praktičnega dela usposabljanja potekajo po vrstnem redu in stopnjah. Ko učitelj vožnje presodi, da imate dovolj znanja in spretnosti za ustrezno ravnanje v prometu, se prijavite na vozniški izpit.

Ne odlašajte in čim prej preverite, kako dobra šola vožnje je 3D in kako ugodna je naša cena za vozniški izpit. Obiščite nas.

You may also like...