Revit kombinezon ublaži padce med vožnjo z motorjem

Revit kombinezoniRevit motoristični kombinezon ublaži poškodbe od morebitnem padcu, nudi pa tudi zaščito pred vetrom in nizkimi temperaturami. Pri izbiri ustreznih motorističnih oblačil je na prvem mestu kakovost materiala. Kakovostna motoristična oblačila, kot je npr. Revit kombinezon, vam lahko ob padcu rešijo življenje, zato naj vas pri nakupu vodi kakovost in ne cena. Motoristična oblačila izdelujejo iz mnogih različnih materialov, zelo pogosto pa iz usnja, materiala, ki pri vožnji nudi največ upora ob drsenju.

Izbira motoristične opreme je v večini primerov precej odvisna od tipa motorja, ki ga vozite, seveda pa tudi od vaših želja. Za varno in udobno vožnjo z motorjem je pomembno tudi, da so motoristični kombinezoni prave velikosti in se dobro prilegajo vašemu telesu. Še zlasti pa so udobna motoristična oblačila dobrodošla pri daljših vožnjah, saj dolgotrajno sedenje pogosto postane boleče.

 

 

Revit kombinezon sestavljen iz motoristične jakne in motorističnih hlač

V spletni trgovini KMC boste našli več različnih modelov kombinezonov priznanih blagovnih znamk, med katere sodi tudi Rev’it. Poleg motorističnih rokavic, podkap, vetrne zaščite vratu, hrbteničnika in jopičev so na voljo tudi motoristične jakne in hlače za dvodelni Revit kombinezon. Motoristične jakne Revit se od navadnih jaken ločijo po tem, da so sešite iz bolj trpežnih materialov, različni ščitniki in podloge, ki so nameščeni na vseh ključnih delih telesa, pa blažijo poškodbe ob morebitnem padcu. Motoristična jakna Rev’it SAND 2 ali OUTBACK je troslojna jakna, ki je ergonomsko oblikovana, lahka in zelo zračna, a neprepustna za veter ter nepremočljiva za dež in sneg.

Motoristične hlače Rev’it so na voljo v različnih izvedbah, saj so izdelane iz različnih materialov. Poleg tekstilnih poznamo tudi usnjene in celo motoristične hlače iz jeansa. Revi’it CAMPO jeans so ergonomsko oblikovane, zunanja zaščita 12.5oz Cordura® Denim s Coolmax® materialom pa ščiti pred hladom in dežjem. Ublažitev poškodb v primeru padca ublaži tudi zaščita na bokih in kolenih.

 

Vaša varnost je na prvem mestu, zato kupujte kakovostno. Izberite dvodelni Revit kombinezon. Obiščite nas.

 

 

Moški Revit kombinezoni

You may also like...