Moto gume – velika izbira poceni moto gum različnih dimenzij

Dobre moto gume so pomembna oprema vsakega motornega kolesa, saj zagotavljajo varno vožnjo v vseh vremenskih pogojih. Pozimi nas bodo zimske moto gume obvarovale pred neprijetnim in nevarnim drsenjem s cestišča, poleti pa nam bodo kvalitetne moto gume obvarovale marsikateri ovinek do vulkanizerja in prihranek goriva. Katere moto gume izbrati? Na tržišču obstajajo moto gume različnih dimenzij, od drazjih do poceni moto gum. V podjetju Zaverski nudimo moto gume za vse vrste motornih koles. Obiščite našo spletno strani in se prepričajte.

Poceni moto gume prodaja

Moto gume – test in svetovanje

Pred nakupom moto gume se je najprej potrebno prepričati, katere dimenzije moto gum so primerne za motorno kolo, ki ga vozimo. Poznamo moto gume različnih velikosti, najpogosteje pa se za motorna kolesa uporabljajo pnevmatike dimenzije 16 ali 17 col. Ne glede na to ali imate Harley Davidsona ali Vespo, v podjetju Zaverski imamo pravo moto pnevmatiko za vaše najljubše prevozno sredstvo. Pri nas boste našli poceni moto gume za vaš motor, imamo pa tudi spletno prodajo. Za vsako moto gumo v naši prodaji je bil opravljen test kakovosti zato ste lahko brez skrbi.

Namestitev moto gume različnih dimenzij

Obraba moto gume je odvisna od načina in pogostosti vaše vožnje. Pomembno je, da dokaj zgodaj opazimo obrabo na pnevmatikah motornega kolesa, da bi jih lahko zamenjali preden bi te postale nevarne. Globoki profil, robovi in vmesni del moto gume so tisti, ki nam povedo kako obrabljene so pnevmatike. Zakon določa, da naj bi imela moto guma, glede na dimenzijo minimalno 1-1,6 mm globokega profila. Tudi starost moto gum je pomembna saj gume s časom otrdijo in se slabo odzivajo na cestišču. Zamenjava in namestitev moto gum, ki so v naši prodaji je karseda enostavno ne glede na dimenzijo kolesa in program vašega motorja. Izkušeni strokovnjaki ekipe Zaverski vam bomo radi svetovali, kako zamenjate gumo ali katerikoli drug dodatek za motorno kolo. Poleg dražjih, relativno ugodnih in poceni moto gum različnih proizvajalcev nudimo še pnevmatike, platišča in komplete za osebna in poltovorna vozila različnih znamk, avtoservis ter avtooptiko. Na voljo imamo tudi rabljene, poceni moto gume in platišča za motorna kolesa in osebna vozila v odličnem stanju, za vse tiste, ki želite dodatno prihraniti pri nakupu moto gum. Prodaja moto gum poteka na sedežu podjetja v Mariboru ter preko spletne trgovine. Zagotovite si dolgo sezono vožnje z vašim najljubšim motornim kolesom in si priskrbite visokokakovostne moto gume ustrezne dimenzije! Ekipa Zaverski vas pričakuje.

Moto gume test

You may also like...