Motoristični kombinezoni Tschul so kakovostni in na voljo po ugodni ceni

Motoristični kombinezoni predstavljajo enega ključnih delov zaščitne motoristične opreme, kamor sodijo tudi motoristična jakna, motoristične rokavice, motoristična obutev in motoristična čelada. Brezskrbni užitki pri vožnji z motorjem so mogoči le, če se vozimo varno in če smo varno tudi zaščiteni – tako z ustreznimi oblačili kot z dobro čelado. Motoristi sodijo med bolj ogrožene udeležence v prometu, vrhunski motoristični kombinezoni, npr. Tschul, pa jim ob padcu lahko rešijo življenje. Poškodbe ob morebitnih padcih bodo ublažili različnih ščitniki in podloge, nameščeni na kolenih, komolcih in hrbtu. Motoristični kombinezon pa ne zagotavlja le zaščite pred poškodbami ob morebitnih padcih, pač pa nudi tudi zaščito pred vetrom in nizkimi temperaturami.

Poleg tega, da so motoristični kombinezoni izdelani iz kakovostnih materialov, je pomembno, da so nam tudi prav. Še zlasti nepogrešljiva so udobna motoristična oblačila pri daljših vožnjah, kjer dolgotrajno sedenje pogosto postane boleče.

 

 

Motoristični kombinezoni Tschul

 

Motoristični kombinezoni Tschul cenovno ugodni in preprosti

V moto trgovini KMC d.o.o. so vam na voljo kakovostna, preizkušena in trendovska motoristična oblačila, priznanih blagovnih znamk. Med njimi so tudi cenovno ugodni in preprosti usnjeni motoristični kombinezoni Tschul. Usnje je material, ki je elastičen, odporen proti vetru in vodi, predvsem pa je to material, ki se ponaša z odlično odpornostjo na odrgnine. Zato niti ni presenetljivo, da je usnje, kljub hitremu razvoju sintetičnih tkanin, še vedno najboljša izbira za izdelavo zaščitnih motorističnih oblačil.

Motoristični kombinezoni Tschul so narejeni iz 100% govejega usnja, debeline 1,2-1,3 mm. CE zaščita je na ramenih, komolcih, kolenih in hrbtu (tudi odstranljiva). Na kolenih in ramenih je zaščita ojačana.  Ojačan je tudi strech material na mestih pod pazduho, rokah, bokih spredaj in zadaj na kolenih. Notranja mreža kombinezona je antibakterijska, kombinezon se zapenja z zadrgo. Kombinezon Tschul 725 Ima 1 notranji žep ter odstranljiva in zamenljiva drsnika.

Motoristke pa bo zagotovo navdušil odličen dvodelni usnjeni ženski motoristični kombinezon iz napa usnja.

 

Vaša varnost je na prvem mestu, zato kupujte kakovostno. Izberite motoristični kombinezon Tschul 725. Obiščite nas.

 

 

Ženski motoristični kombinezoni

You may also like...