Vulkanizerstvo Ljubljana

Vulkanizerstvo Ljubljana – Avto center Velič s s sodobno delavnico in storitvami po vaši meri

Ugodno, hitro in zanesljivo vulkanizerstvo v Ljubljani vam nudimo v AC Velič. Osnovne vulkanizerske storitve, kot so montaža gum in centriranje pnevmatik, izvajamo v delavnici, ki je opremljena s sodobnimi napravami in nam omogoča opravljanje visoko kakovostnih storitev. Poleg tega, da imamo vulkanizerstvo, v Ljubljani opravljamo tudi celovite preglede, servise in popravila vozil.

 

 

Vulkanizerski servis v LjubljaniOsnovne in nadstandardne vulkanizerske storitve po ugodni ceni

Za avtomobilske pnevmatike v naši delavnici poskrbijo izkušeni mojstri. Ker nudimo profesionalno in ugodno storitev in se trudimo, da je opravljena v najkrajšem možnem času, se na naše vulkanizerstvo obračajo zadovoljne stranke iz mesta Ljubljana kot od drugod. Da smo resnično temeljiti in stremimo k maksimalnemu zadovoljstvu vas – naših strank, vam v Avto centru Velič na licu mesta nudimo tudi povsem nove gume, v kolikor ugotovimo, da ste svoje že pretirano obrabili. Ob nakupu novih gum vam prijazno in strokovno tudi svetujemo. V naši ponudbi najdete različne znamke in dimenzije letnih ter zimskih pnevmatik, pa tudi alu ali jeklena platišča različnih modelov.

 

 

Vulkanizerstvo Ljubljana – celovito in natančno poskrbimo za vaše vozilo

Vulkanizerstvo je v mestu Ljubljana precej razširjena dejavnost, Avto center Velič pa nudi tako osnovne vulkanizerske storitve kakor tudi dodatno ponudbo. Temeljito in s precizno natančnostjo za malenkosti poskrbimo za vas in vaše vozilo. Nudimo vam celovito rešitev, zato vam omogočamo tudi pravilno hrambo pnevmatik, za daljšo življenjsko dobo le teh. Gume za vas ustrezno shranimo in zaščitimo do naslednje sezone. Za dodatno ponudbo, ki je tudi žepu prijazna, se obrnite na naše vulkanizerstvo. Cenik vseh storitev si lahko ogledate na naši spletni strani in se o ugodnosti storitev prepričate sami. Če potrebujete vulkanizerstvo v Ljubljani ali ostale storitve, kot so redni servis, menjava olja, pregled zavor ali polnjenje avtoklime, se obrnite na naš avto center. Z veseljem vam bomo v najkrajšem možnem času priskočili na pomoč ter poskrbeli za brezhibnost vašega vozila.

You may also like...