Plinske črpalke po vsej Sloveniji | Plin center Petrol – ugodna cena avtoplina Q Max

Plinske črpalke - plin centerKer je cena avtoplina v primerjavi z ostalimi fosilnimi pogonskimi gorivi nizka, se vse več ljudi odloča za predelavo svojega vozila na plin, saj je takšna vožnja tudi do 50 odstotkov cenejša. Varčna vožnja pa ni edina prednost, ki jo prinaša vožnja na avtoplin. Med izgorevanjem avtoplina namreč nastane manj okolju škodljivih emisij, zato avtomobil na plin prispeva tudi k ohranjanju čistejšega planeta. Čisto izgorevanje ugodno vpliva tudi na vitalne dele vozila in jim občutno podaljša življenjsko dobo.

Pred predelavo avtomobila na plin marsikoga skrbi, kje bo lahko svoje vozilo spet napolnil s plinom oziroma kje se nahajajo plinske črpalke. Plin center Petrol vam na 71 bencinskih servisih po vsej Sloveniji po ugodni ceni nudi avtoplin Q Max LPG. Plinska črpalka je navadno posebej označena že na uvozu na črpalko, zato jih boste zlahka našli.
Predelave vozil na plin izvajamo na naših servisnih delavnicah Tip Stop Vianor in sicer na petih lokacijah po Sloveniji. V Ljubljani, Celju, Novem Mestu, Škofji Loki in Sežani vam nudimo strokoven pristop h kakovostni predelavi, obenem pa zagotavljamo nadaljnje servisiranje vozil.

Plin center Petrol – vrhunska in hitra vgradnja avtoplinskega sistema

Predelava vozila na plin je priporočljiva predvsem za vozila na bencinski pogon, saj je cena vgradnje avtoplina v vozilo na diesel pogon občutno dražja. Vgradnja plina je povsem preprosta operacija, ki ne posega v vitalne dele vozila, saj dela potekajo ob motorju. Bencinski del ostane nedotaknjen, dogradijo pa se sistem vbrizgavanja plina, uparjalnik, napeljava in rezervoar.
Avtomobili na plin po predelavi delujejo na dve gorivi. Bencin potrebujejo za zagon motorja, po nekaj minutah delovanja pa sledi samodejen preklop na avtoplin. Ko motor ugasnemo, se varnostni ventil plina samodejno zapre in motor je spet pripravljen na pogon z bencinom. V primeru, da zmanjka avtoplina, elektronika samodejno vključi delovanje bencinskega motorja. Tako ni bojazni, da bi ostali brez goriva, sploh ob dejstvu, da so plinske črpalke danes res že na vsakem koraku.

Cenejša vožnja kljub večji porabi plina

Avto na plin po predelavi sicer porabi malenkost več plina, kot je prej porabil bencina. Nekoliko se zmanjša tudi moč motorja. Kljub temu, da je poraba plina večja, pa so stroški po zaslugi nižje cene plina še vedno nižji kot pri vožnji z bencinom.

Predelava avtomobila na plin je investicija, ki se kmalu povrne. O tem se boste lahko prepričali ob vsakem obisku plinske črpalke.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.