Avtomobilske zimske gume prilagojene zimskim razmeram

Zimske pnevmatike se od letnih razlikujejo predvsem po sestavi in drugačni zmesi gume ter globini profila. Guma na zimskih pnevmatikah vsebuje več kavčuka, nekatere boljše pa tudi dodatek silice, ki pnevmatiki zagotavlja mehkejšo strukturo, zato se brez težav lahko kosa z zmanjšanim trenjem s podlago in z nizkimi temperaturami, ki jih prinaša zimski čas. Globlji profil zimske avtomobilske gume – ta mora po zakonu biti vsaj 3 milimetre, pripomore k lažjemu odvajanju vode, plundre in snega izpod koles. Profil ima tudi večje število lamel, ki omogočajo, da je površina gume v kar največji meri v stiku s tlemi.
Za brezskrbno vožnjo v zimskih razmerah vam družba Petrol ponuja vrhunske avtomobilske pnevmatike Nokian in Hankook, ki so sodeč po številnih testih iz leta v leto med najboljšimi na tržišču. Poleg zimskih vam je na voljo tudi obsežna paleta zanesljivih in trpežnih letnih pnevmatik, ki bodo ustrezale zahtevam vašega avtomobila in vašim voznim navadam.

Akcija zimskih pnevmatik – ugodna cena za vrhunske blagovne znamke

Avtomobilske zimske gumePri nakupu avtomobilskih gum, tako letnih kot zimskih, je zagotovo najpomembnejši kriterij kakovost in ne cena. Avtomobilske gume namreč predstavljajo edini stik vašega vozila s cestiščem, zato je kakovostna pnevmatika predpogoj za vašo varnost in za varnost drugih udeležencev v cestnem prometu, hkrati pa nam kakovost zagotavlja tudi daljšo dobo uporabe. Še zlasti pa so kakovostne pnevmatike za varno vožnjo potrebne v zimskem času, ko je vožnja zaradi vremenskih razmer še zahtevnejša.
Za kakovostne zimske avtomobilske gume pa vam ni treba seči globoko žep. Pri družbi Petrol vam namreč ponujamo številne ugodnosti. Ena izmed njih je posebna akcija zimskih gum, ki vam prinaša tudi do 35 odstotkov ugodnejši nakup. Cenik popustov najdete na naši spletni strani, na njem pa lahko preverite, kakšni popusti veljajo za določene blagovne znamke. Akcija zimskih pnevmatik poleg vrhunskih pnevmatik Nokian in Hankook vključuje tudi naslednje blagovne znamke: Imperial, Dunlop, Sava, Michelin, Fulda, Goodyear, Debica, Kormoran in Infinitiy.

Iščete kakovostne in cenovno ugodne pnevmatike? Preverite našo ponudbo in se prepričajte, da gresta pri nas kakovost in ugodna cena z roko v roki. Ponujamo vam tudi možnost, da zimske avtomobilske gume kupite na obroke.

You may also like...