Volkswagen servis

Volkswagen servis – Avto servis vozil VW v Ljubljani

Volkswagen servis, ki mu lahko povsem zaupate. Na ugodni lokaciji na Viču v Ljubljani vam nudimo servis vozil VW, ki je uradno pooblaščen. Naše izkušnje pri servisiranju vseh vrst vozil Volkswagen so izjemno bogate, saj segajo nazaj v konec 90-ih let prejšnjega stoletja. Naš Volkswagen servis je leta 2003 prejel tudi uradni prodajno servisni center v Trbovljah. Nudimo vam tudi pooblaščen Audi servis in celoten sklop drugih avtomobilskih storitev kot so:

  • prodaja rabljenih in novih vozil različnih znamk (Renault, Nissan, VW, Škoda, BMW, Dacia, Mini, VW gospodarska vozila, itd)
  • finansiranje kupcev – poslovni najemi
  • kleparska in ličarska popravila
  • sklepanje avtomobilskih zavarovanj
  • registracija vozil
  • prodaja nadomestnih delov, dodatne opreme, pnevmatik, platišč,…
  • vlečna služba

Z več kot 90 zaposlenimi tako nudimo zaokrožen sklop storitev, na katere se lahko povsem zanesete. Letno opravimo kar preko 36.000 servisnisnih storitev in prodamo 2500 novih ter rabljenih avtomobilov. Naše delo vodi posluh za kupca in nenehno izpopolnjevanje tehnične opremljenosti. Naši visoko izobraženi kadri in prijetno delovno okolje pa poskrbijo, da se stranke vedno znova rade vračajo k nam. Za VW vozila v Ljubljani in okolici smo tako pravi naslov!

volkswagen servis

Najboljši Volkswagen servis pri nas – zaupajte le najboljšim

Naš Volkswagen servis je uradno pooblaščen, kar zagotavlja najvišjo kakovost in vso znanje ter opremo, ki jih potrebujete za optimalno opravljen servis. Poleg tega pa vedno zagotavljamo tudi prijeten oseben pristop, ki omogoča največje zaupanje med nami in našimi strankami. To, da smo na trgu tako ali drugače prisotni že od davnega leta 1968 nas uvršča na sam vrh slovenskih ponudnikov avtomobilskih storitev. Smo ime z bogato tradicijo, ki je v našem območju pravi sinonim za kakovost.

volkswagen-ljubljana

Naš VW avto servis v Ljubljani je stičišče najsodobnejših znanj iz sveta avtomobilizma. Na naši spletni strani lahko preverite cene servisa in nadomestnih delov za vsak model VW, pošljete pa lahko tudi povpraševanje po servisnem terminu. Na naši spletni strani in socialnih omrežjih (prisotni smo tudi na Facebook!) lahko spremljate vse novosti, akcije in druge posebne ponudbe.

Vas zanima še več? Obiščite naše prodajno servisne centre in se s prijaznimi svetovalci pogovorite o vseh možnostih! Z veseljem vas pričakujemo v Avtohiši Malgaj!

You may also like...