VW gospodarska vozila

VW gospodarska vozila – cenik rabljenih gospodarskih vozil VW

VW gospodarska vozila v bogati ponudbi in po poštenih cenah – samo pri Avtohiši Malgaj! Smo pooblaščeni prodajalec osebnih in gospodarskih vozil VW, prav tako pa ponujamo tudi uradni pooblaščeni servis VW. Zgodovina našega podjetja sega nazaj v leto 1968, v desetletjih po tem pa smo z razširitvijo dejavnosti postali ena izmed vodilnih avtohiš na slovenskem prostoru. Na področju VW rabljenih gospodarskih vozil nudimo izjemno ugoden cenik, na prvem mestu pa je seveda optimalna ohranjenost.

volkswagen gospodarska vozila

Rabljena VW gospodarska vozila – vodilni v Sloveniji

Garancija za vsa naša rabljena vozila je le ena v vrsti številnih prednosti nakupa z nami. Zagotavljamo namreč, da so vsa naša rabljena gospodarska vozila v skladu z visokimi kriteriji kakovosti in vam s tem omogočamo zaupanja vredno vozilo. Prav gotovo je nakup VW gospodarskih vozil tudi v primeru rabljenih avtomobilov pametna izbira. Gre za znamko, ki garantira kakovost in udobje, mi pa zagotovimo še visoke standarde ohranjenosti. Kljub temu vam za primer karšnihkoli okvar nudimo garancijo na vsa rabljena gospodarska vozila. Še več, naš poprodajni segment je eden izmed osnov kakovostne storitve Malgaj. Zagotavljamo:

  • strokoven kader
  • hitro opravljen servis in popravilo
  • prijetno osebje
  • tehnično osebje z najvišjo stopnjo usposbljenosti

Brezbhibna VW gospodarska vozila v Ljubljani in okolici

Cenik naših rabljenih VW vozil je ugoden, poleg tega pa za ceno rabljenega vozila prejmete še popolno poprodajno garancijo. Spremljajte našo spletno stran, saj redno ponujamo tudi posebne akcijske cene! Poslovanje z nami je prijetno, kupci pa se vedno znova navdušujejo tudi nad jamčenjem vse potrebne poprodajne podpore.

V naši bazi rabljenih Volkswagen vozil so na voljo vozila vseh starosti, ponujamo pa tudi številne druge priznane blagovne znamke (Renault, Nissan, Dacia, Škoda, BMW, Mini in več). Vsa so tehnično brezhibna!

volkswagen-ljubljana-rabljena-gospodarska-vozila

Naše druge dejavnosti pa so:

  • pooblaščena prodaja novih vozil različnih znamk
  • kleparska in ličarska popravila
  • sklepanje avtomobilskih zavarovanj
  • registracije vozil
  • prodaja vseh nadomestnih delov, dodatne opreme, pnevmatik, platišč
  • vlečna služba

 

Vse to nas uvršča na sam vrh prodajalcev vozil VW v Sloveniji. S skoraj 100 zaposlenimi ponujamo popolno in kakovostno storitev, ne glede na to ali gre za prodajo, vzdrževanje ali servisiranje. Nudimo res vse na enem mestu!

You may also like...