Ne odlašajte z menjavo – Zimske gume so bistvene za varno vožnjo

Zimske gume ceneRazprave o zimski avtomobilski opremi in o tem, katere zimske gume so najboljše, so ob koncu jeseni vedno najbolj aktualne. Bolj se bliža datum, do katerega je treba jeklene konjičke pripraviti na zimo, intenzivneje se ukvarjamo s tem, kako v množici pnevmatik, ki so na voljo, izbrati najboljše in tudi cenovno najugodnejše zimske gume. Cene pnevmatik so lahko zelo različne, odvisne so tako od dimenzije kot od kakovosti, seveda pa tudi od posameznega proizvajalca. Za kakovostne zimske gume različnih proizvajalcev se lahko obrnete tudi na Petrol oziroma naše servisne delavnice TipStop Vianor, kjer vam bomo ponudili različne pnevmatike, svetovali pri izbiri in vam avtogume na vašo željo tudi zamenjali. Premontaža gum vam je seveda na voljo tudi, če jih niste kupili pri nas.

Zimske gume naj bodo kakovostne

Pri izbiri pravih pnevmatik je najpomembnejše to, da so varne. Zimske gume so namreč edini stik avtomobila s cesto in bistveno vplivajo na to, kako varna bo vožnja v zimskih razmerah. Poleg oznak, ki so zapisane na samih pnevmatikah, so pomembni tudi drugi dejavniki. Nakup zimske gume naj ne bo opravljen zgolj na podlagi cene. Smiselno je, da pred končno odločitvijo naberete nekaj informacij o tistih pnevmatikah, ki vas zanimajo, preverite, kako so se odrezale na testih in povprašate prijatelje, kako so zadovolji s svojimi gumami. V servisnih delavnicah podjetja Petrol so vam naši strokovni sodelavci na voljo z različna vprašanja in svetovanje pri izbiri. Kakovostne zimske gume so zagotovilo za varno vožnjo ne glede na razmere na vozišču.

Zimske gume Nokian Tyres, Hankook in Imperial

Družba Petrol, d.d., je uradni zastopnik za vrhunske gume (zimske, letne) proizvajalcev Nokian Tyres, Hankook in Imperial. Med zimskimi gumami so na vseh testiranjih absolutni zmagovalec zimske gume Nokian Tyres. Gre za pnevmatike, ki so namenjene uporabi v najtežjih vremenskih razmerah in najbolj neprimernih podlagah. Glede na to, da so pri nas izjemne zimske razmere, ki so značilne na primer za skrajni sever, redke, tudi izbiro pnevmatik seveda prilagodimo temu, ostaja pa pomembno dejstvo, da je treba razmeram na cesti – tudi če niso tako ekstremne – prilagoditi zimske gume. Cene pnevmatik Nokian so glede na njihovo kakovost izjemno ugodne. Našo ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani, lahko pa se seveda osebno oglasite na naših servisih.

You may also like...