Strokovno opravljen avto servis

Ko gre za varnost, ne prepuščamo ničesar naključju

Veliki avto servis na VianorNaši jekleni konjički dandanes zavzemajo precej pomembno mesto med našo lastnino. So nepogrešljivi, saj si vsakdo želi biti mobilen, poleg tega pa običajno tudi niso ravno poceni. Da bi jih ohranili v dobrem stanju kar najdlje časa, moramo za njih primerno poskrbeti. Eden ključnih elementov skrbi za avto predstavlja tudi redni avto servis oz. popravilo avta.

Poznamo različne vrste avto servisov, ki pa jih različni avtomehaniki različno definirajo. Tako imenovani mali avto servis, ki naj bi se opravljal 1x letno obsega najnujnejše menjave delov in tekočin, ki se hitro starajo. Menjava le-teh zagotavlja nemoteno delovanje avtomobila. Izredni avto servis oz. popravilo avta potrebujemo, ko se nam zgodi prometna nesreča ali ko nam iz določena razloga odpovejo določeni vitalni deli avtomobila (npr. menjalnik, motor). Veliki servis se opravlja pri 100.000 prevoženih kilometrih oz. po priporočilih posameznega proizvajalca. Na njem se opravijo vse menjave in pregledi kot pri malem avto servisu ter še nekatere dodatne storitve, ki jih sicer ni potrebno opravljati vsako leto, po velikem številu prevoženih kilometrov pa že začnejo kazati znake obrabe. Mali, izredni in veliki servis bomo v avtomehaničnih delavnicah Tip Stop Vianor opravili v zelo kratkem času in z veliko meri strokovnosti.

Ostale storitve naših servisnih delavnic

Avto servis je sicer samo del naše bogate ponudbe avtomehaničnih in vulkanizerskih storitev. Mednje sodijo tudi:

  • Servis klime – polnjenje avtoklime, čiščenje, pregled;
  • Izpušni sistemi (nakup, menjava);
  • Vzdrževanje vozila (preventivni pregledi, priprava na sezono,…);
  • Pranje in hramba pnevmatik;
  • Pregled izpravnosti vozila;
  • Avtooptika (pravilno usmerjanje pnevmatik);
  • Storitve avtopralnice;
  • Popravilo vetrobranskega stekla;
  • In številne druge storitve

V kolikor potrebujete kakršnokoli popravilo in servisiranje avtomobila, se obrnite na nas in z veseljem bomo našli ustrezno in ugodno rešitev za nastali problem. Zadovoljstvo strank je naše vodilo in motivacija, zato ste lahko prepričani, da bomo avto servis in ostale storitve opravili z ustrezno pozornostjo in strokovnostjo.

You may also like...