Popravilo izpušnih sistemov

Za dovoljeno raven izpuhov in tiho delovanje

Izpušni sistem je eden najbolj obremenjenih sistemov avtomobila. Skrbi za odvajanje in omejevanje izpušnih plinov, ki nastanejo pri delovanju motorja. Naloga izpušnega sistema je tudi dušenje hrupa in povečevanje zmogljivosti avtomobila, ki je posledica boljšega izkoristka goriva. Izpušne sisteme pogosto menjamo, ker želi voznik doseči boljše vozne zmogljivosti avtomobila ali pa zato, ker je prišlo do poškodb na določenem delu izpušnega sistema (katalizator, cevi, izpušni lonec, itd.). Poškodbe na izpušnem sistemu so včasih zaznavne na zunaj (tresenje, ropot), včasih pa je potrebno narediti profesionalno diagnostiko, da se zaznajo poškodbe v notranjem delu sistema, kot je na primer počena cev.

Popravilo izpušnih sistemov se lahko opravi na rednem, izrednem, velikem ali hitrem servisu. Ker gre za del avtomobila, ki je zelo pomemben za njegovo pravilno delovanje, vam priporočamo, da vaš avtomobil občasno pripeljete na pregled in popravilo izpušnega sistema, če je to potrebno. Poškodbe, ki se dolgo ne odpravijo, lahko vodijo v večje poškodbe, za odpravo katerih je potrebno odšteti veliko več denarja.

Popravilo izpušnih sistemov Ljubljana

Popravilo izpušnih sistemov Ljubljana

Popravilo izpušnih sistemov vam omogočajo avtomehanične delavnice Tip Stop Vianor, ki jih najdete v Ljubljani in še 15 drugih slovenskih krajih. Tam vas pričakujejo izkušeni avtomehaniki, ki bodo za vas opravili različne avtomehanične in vulkanizerske storitve: hitri servis vašega avtomobila, menjavo motornega olja, pregled in popravilo izpušnih sistemov, popravilo vetrobranskega stekla, pregled zavor, servis klimatske naprave, preventivne preglede podvozja in celotnega vozila, storitve avtooptike, menjavo in shranjevanje pnevmatik, čiščenje pnevmatik in še mnoge druge storitve. Na voljo vam je tudi avtopralnica, kjer bomo vaše vozilo temeljito očistili.

Iz zgornjega opisa je razvidno, da ponudba delavnic Tip Stop Vianor zajema zelo širok spekter različnih storitev, ki jih voznik potrebuje in pričakuje na enem mestu. Zadovoljstvo strank vam pomeni veliko, zato veliko truda in pozornosti vlagamo v izboljšave, zaposlujemo usposobljen kader in se trudimo, da bi nudili najbolj konkurenčne cene. Vljudno ste vabljeni, da nas obiščete – naj si bo za popravilo izpušne cevi, hitri servis, čiščenje v avtopralnici ali nekaj povsem drugega. Za vas se bomo v vsakem primeru potrudili po najboljših močeh!

You may also like...