Montaža avtoplina cenik

Montaža avtoplina (preverite cenik predelave) v avto je danes v Sloveniji vse pogostejša izbira voznikov, saj so cene avtoplina po Sloveniji v primerjavi z bencinom kar do 50 odstotkov nižje. S pomočjo informativnega izračuna, narejenega glede na trenutne cene avtoplina v Sloveniji, si lahko zlahka izračunate, kakšnen prihranek bi vam prinesla montaža avtoplina. Cenik predelave pa priča tudi ugodni ceni storitve. Predelava vozila na avtoplin je investicija, ki se vam povrne že po 20.000 prevoženih kilometrih. Ker se plinska naprava za avto razlikuje glede na sistem, je različna tudi cena za montažo na avtoplin. Cenik predelave vključuje tako predelavo pri avtomobilih na bencinski pogon, kot tudi predelavo pri dizelskih motorjih. Montaža avtoplina je sodeč po ceniku nekoliko večji finančni zalogaj pri vozilih na dizelski pogon, zato jo mnogi odsvetujejo.

cene avtoplina po sloveniji

montaža avtoplina cenik

 

 

 

 

 

 

 

Ugodne cene avtoplina po Sloveniji

Za predelavo vozila na avtoplin pa se vozniki ne odločajo samo zaradi ugodne cene avtoplina po Sloveniji. Uporaba plina namreč prinaša še druge prednosti. Avtoplin ugodno vpliva na preostale dele vozila, še posebej na motor. Tišji in mirnejši tek motorja ter večja obstojnost motornega olja omogočata trajnejše delovanje motorja; njegova življenjska doba se lahko podaljša tudi za 35 odstotkov. Podaljša pa se tudi življenjska doba katalizatorja in lambda sonde. Poleg manjše poraba goriva je pomembno tudi to, da občutno manj obremenjujete okolje, v primeru nesreče pa je rezervoar bistveno bolje zaščiten kot bencinski. Če torej upoštevate cene avtoplina po Sloveniji in po svetu, prihranek pri zamenjavi delov avtomobila, vpliv na okolje in varnost, je odločitev na dlani: montaža avtoplina v vozilo je modra odločitev. Cenik pa vas bo prepričal, da je to tudi ugodna odločitev.

 

Po avtoplin na Plineks – ugodna cena avtoplina LPG

Po predelavi bo vaše vozilo delovalo na dve gorivi. Za zagon motorja je potreben bencin, po nekaj minutah delovanja pa sledi samodejen preklop na avtoplin. V primeru, da zmanjka avtoplina, elektronika samodejno vključi delovanje bencinskega motorja. Tako ni bojazni, da bi ostali brez goriva.

You may also like...