Cene avtoplina po Sloveniji

Zaradi ugodne cene avtoplina po Sloveniji se vse več voznikov odloča za predelavo svojega jeklenega konjička na plinski pogon. Cena avtoplina je v primerjavi z bencinom kar do 50 odstotkov cenejša. In ne le, da vgradnja plina v avto znatno zmanjša mesečne stroške goriva, poleg denarnice  vam bo hvaležen tudi naš planet. Pri izgorevanju avtoplina namreč nastaja precej manj okoljuškodljivih emisij, med katerimi sta najnevarnejša dušikov oksid in ogljikov monoksid. Poleg ugodne cene avtoplina po Sloveniji vozila na plin prinašajo še številne druge prednosti. Avto na plin pa lahko po predelavi pestijo težave s povečano korozijo na izpušnem sistemu, kar lahko skupaj s pogostejšim menjavanjem filtrov in dolivanjem olja za mazanje ventilov privede do višjih stroškov vzdrževanja vozila na avtoplin. Vse te potencialne težave lahko preprečimo v podjetju Plineks d.o.o. Plinska naprava za avto, katere cena je zelo ugodna, bo pri nas vgrajena profesionalno in zanesljivo.

Plinska naprava za avto – cena odvisna od sistema, ki ga vgrajujemo

Plinska naprava za avto je investicija, katere začetna cena se vam povrne že po 20.000 prevoženih kilometrih. Če imate nov avto in prevozite letno vsaj 40.000 kilometrov, se vam investicija povrne že v enem letu. Cena predelave se razlikuje predvsem zato, ker gre pri različnih vozilih za vgradnjo različnih sistemov. Cena predelave na plin je odvisna tudi od tega, ali gre za avto na bencinski ali na dizelski pogon. Plinska naprava za avto na bencinski pogon vas bo stala med 900 in 1.500 evrov, cena za vgradnjo plinskega sistema v avto na dizelski pogon pa je znatno višja.

cene avtoplina po sloveniji

plinska naprava za avto cena

 

 

 

 

 

Cene avtoplina po Sloveniji od ponudnika do ponudnika različne

Oblikovanje cene avtoplina po Sloveniji je odvisno od nabavne cene plina, ki ga moramo v Sloveniji v celoti uvažati, ker nimamo lastnih virov. Zato se cene avtoplina po Sloveniji razlikujejo od ponudnika do ponudnika, prav tako pa je cena odvisna od načina plačila ter od količine naročenega plina. Cena avtoplina vključuje tudi trošarino in zakonsko predpisani dodatek za povečanje energetske učinkovitosti.

You may also like...