Predelava avtomobila na plin ima številne prednosti

Predelava avtomobila na plin ima ugodne vplive na motor vašega vozila ter tudi na okolje, saj je utekočinjeni naftni plin okolju prijazen energent.  Predelava na avtoplin je mogoča pri skoraj vseh motorjih. Podjetje G-1 je podjetje, ki omogoča predelavo avta na plin v Mariboru. Smo prvo podjetje v Sloveniji, ki proizvaja avtoplinsko operemo, naša tehnologija je zaščitena s patentom. Tehnologija predelave na avtoplin omogoča najboljši izkoristek pri izgorevanju, posledica pa je minimalna poraba goriva. Trudimo se ugoditi našim strankam, ki se odločijo za predelavo na plin. Popusti so  tako najlažji način, da se vam zahvalimo za  zaupanje.

Predelava na plin – popusti, ki jih ne smete zamuditi

Naša storitev predelave avtomobila je kakovostna, za to pa vam jamčimo s kar sedem letno garancijo in z bogatimi izkušnjami predelave na plin.  Vredno nas je obiskati, saj vam nudimo najbolj kakovostne storitve predelave na plin. Popusti so pri nas dokaj pogosti, zato jih ne zamudite.

Predelava na avtoplin podaljša življenjsko dobo motorja

Največja prednost predelave avtomobila na avtoplin je, da dobro deluje na vaš motor in bo tako podaljšala njegovo življenjsko dobo. Predelava na avtoplin bo poskrbela za tišji tek motorja, po izračunih bo podaljšala življenjsko dobo motorja za okoli petintrideset odstotkov. Poleg tega bo tudi motorno olje trajalo dlje, poslovite se lahko od korozije, dobro pa  deluje tudi na trajnost katalizatorja. Če prištejete še naše odlične popuste pri predelavi na plin, je to zagotovo investicija, ki se izplača.

predelava avtomobila na plin

predelava avtomobila

Predelava avtomobila za čistejše okolje

Pomembna prednost predelave na avtoplin je tudi zmanjšan vpliv na okolje, saj so izpušni plini po predelavi avtomobila na plin čistejši.  Emisije škodljivih vplivov se po predelavi avtomobila zmanjšajo, glede na raziskave naj bi bile skoraj polovico manjše od emisij, ki jih proizvajajo avtomobili na bencinski pogon. Odločite se za predelavo na plin. Izkušnje, ki jih imamo v podjetju G1 jamčijo, da bo predelava avta na plin v Mariboru, kakovostna in se vam bo zagotovo obrestovala. Zavedamo se, da se ni najlažje odločiti za predelavo na plin. Popusti, ki jih pripravljamo za vas, vam morda tako vsaj malo olajšajo odločitev.

You may also like...