Avtoplin na obroke

Avtoplin na obroke – predelava vozila in montaža avtoplin naprave

Predelava na plin LjubljanaAvtoplin na obroke je ena od ugodnosti, ki vam jo nudimo v podjetju G-1. Pravzaprav vam ne nudimo plina LPG, ampak ugodnejše odplačevanje vgradnje avtoplin naprave oziroma je ugodnejša avtoplin predelava vozila. Montaža plinske naprave v avto je hitra in vzame za vozilo srednjega razreda le en delovni dan (predelava na plin Ljubljana). Ker imamo lasten sistem za predelavo, vam lahko zagotovimo ustrezno kakovost, avtoplin na obroke in tudi servis, sami pa boste kmalu ugotovili, da nizka cena plina LPG omogoča velik prihranek, med druge prednosti avta na plin pa spada tudi manjše onesnaževanje okolja in koristni vplivi na druge sestavne dele avtomobila, tudi motorja.

 

Avtoplin – predelava vozila in plačilo na obroke

Naša ponudba za avtoplin na obroke je akcija, s katero vam želimo še olajšati nakup oziroma vgradnjo avtoplin naprave v vaše vozilo. Predelava vozila na avtoplin se opravi tako, da vam v prtljažni prostor, lahko tudi pod zadnji odbijač ali pa v prostor za rezervno kolo. Dodali bomo seveda tudi vso napeljavo, med bencinom in plinom pa boste lahko preklapljali kar iz avtomobila – s pritiskom na tipko. Montaža plinske naprave v avto je smiselna odločitev, sploh če upoštevamo dolgoročen prihranek in vedno bolj onesnaženo okolje, ki ga bomo zapustili zanamcem, če nečesa ne spremenimo.

 

Vgradnja lastne avtoplin naprave

G-1 predelava na plin Ljubljana je pravi kraj za to, da se namesti kakovosten sistem za avtoplin. Predelava vozila je kakovostna, saj vam bomo namestili lasten izdelek, imenovan EVO kit, ki smo ga razvili sami in je tudi patentiran sistem, ki vključuje avtoplin naprave za predelavo vozila na avtoplin. Na obroke boste lahko plačali tako sistem kot montažo, zato se boste za to ekološko gorivo še lažje odločili. S svojim sistemom smo opravili številna testiranja na različnih vozilih in vedno se je izkazal za brezhibnega. In kar je najpomembneje – o tem pričajo tudi številni uporabniki vozil na avtoplin. Na obroke pa si boste sistem še lažje zagotovili.

You may also like...