Avtoplin cena

Cena avtoplina je dobra za vaš žep in za naše okolje

Cena avtoplina je kar dvakrat cenejša od cene bencina, tako da se predelava na avtoplin splača tako rekoč vsakemu vozniku. Cena avtoplina je nizka tudi za okolje, saj zaradi zelo nizkih škodljivih emisij plin velja kot zeleno gorivo, ker je obremenitev okolja z njegovo uporabo zelo majhna. Cena avtoplina tako popolnoma upraviči predelavo na avtoplin. Še posebej zato, ker je ta relativno poceni: stala vas bo med 900 in 1500 EUR, kar pa boste nadomestili s prihrankom v prvih 20.000 prevoženih kilometrih. Montaža plinske naprave v avto je hitra in enostavna, saj jo opravimo le v enem dnevu. Takrat vam damo tudi vse dokumente za homologacijo za avtoplin. Homologacijo za avtoplin prejmete čez kakšen dan po pošti. Če vas zanima vgradnja avtoplina v Ljubljani smo pravi naslov za vas. Še posebej zato, ker pri nas pogosto naletite na vgradnjo avtoplina v akciji.

Avtoplin cene

Cena avtoplina je v času visokih cen všeč večini

V času velike draginje, ko vsi govorijo o krizi, je cena avtoplina ena od stvari, ki ne povzroča slabe volje. Zaradi velike prednosti cene avtoplina v primerjavi s ceno bencina, se vse več lastnikov avtomobilov odloča za predelavo avtomobila na avtoplin. V avtoplin centru podjetja G-1 vam opravimo ugodno vgradnjo avtoplina v Ljubljani. Če boste imeli srečo, bomo imeli vgradnjo avtoplina v akciji.

 

Pri nas je vgradnja avtoplina pogosto v akciji

Ker si želimo, da bi bilo naše okolje manj obremenjeno in da bi imeli na cestah večjo varnost, pomagamo voznikom do odločitve za vgradnjo avtoplina z akcijami. Akcije vgradnje avtoplina so zato pri nas pogosto na sporedu.

 

Homologacijo za avtoplin dobite zelo hitro po pošti na dom

Ko opravljamo vgradnjo, bomo spotoma pripravili tudi papirje za homologacijo za avtoplin. Po nekaj dneh boste uraden dokument homologacije za avtoplin dobili po pošti na dom.

You may also like...