Vgradnja plinskega sistema je primerna za vse znamke avtomobilov

Avto na plin težaveV našem podjetju nudimo predelave avtov na plin, ki jih izvajamo strokovno in s kvalitetnimi plinskimi sistemi. Ko se odločite vgradnjo plinskega sistema v vaš avto, vam bodo naši strokovnjaki najprej avto pregledali in vam svetovali kateri plinski sistem bi bil za vaš tip motorja najprimernejši. Potem vam bodo izdelali cenovno ponudbo in če se boste z njo strinjali, bodo v vaš avto vgradili plinski sistem. Z ustreznim plinskim sistemom, ki ga vgradimo v vaš avto se bo zmanjšala poraba goriva, motor bo imel tišje in mirnejše delovanje, obraba motornih delov se bo zmanjšala in na splošno se bo podaljšala življenjska doba avtomobilskega motorja. Moč motorja ostane po vgradnji plinskega sistema nespremenjena, poraba goriva pa je manjša. Pri nestrokovnih vgradnjah nekvalitetnih materialov, vam lahko vaš predelani avto na plin povzroča težave. Mi za naše storitve vgradnje plinskih sistemov jamčimo z 7 letno garancijo, za naše plinske sisteme pa jamčimo z 8 letno garancijo.

Poraba goriva se po vgradnji plinskega sistema v avto občutno zmanjša

Poraba goriva avto PlineksPri avtomobilih predelanih na plin je prihranek pri porabi goriva velik. Pri bencinskih motorjih se strošek porabe goriva zmanjša za 45-55%, pri dizelskih motorjih pa zmanjšamo stroške porabe goriva za 5-20%. Poraba goriva se zmanjša zato, ker avto samodejno preklaplja med plinom in drugim gorivom tako da je izkoristek porabe obeh goriv optimalen. Za zagon avtomobilskega motorja se porabi bencinsko ali dizelsko gorivo, pri nadaljni vožnji pa motor deluje na plin. Avtomobili, ki so predelani na plin so ekološki in varčni avtomobili. Poraba goriva pri avtomobilih predelanih na plin je odvisna tudi od načina vožnje in prevožene relacije. Najmanjša poraba goriva je zagotovo pri vožnji na daljših relacijah s povprečno hitrostjo. Pri takšnih pogojih je možno na plin z majhnim rezervoarjem prevoziti več kot 450 km. Pri porabi obeh goriv pa lahko prevozimo okoli 1000 km.

Ker se strošek pri porabi goriva zmanjša, se investicija predelave hitro povrne

 

Predelava avtomobila na plin je cenovno ugodna, saj se vam z nizkimi stroški pri porabi goriva, kmalu povrne. Predelavo na plin lahko opravimo pri vseh avtomobilih, ne glede na znamko ali na vrsto goriva, ki ga vaš avto uporablja. Bolj pogosta je sicer predelava bencinskih motorjev, ker omogoča večji prihranek pri porabi goriva in enostavnejšo vgradnjo plinskega sistema. Je pa vgradnja plinskega sistema smiselna tudi pri dizelskih motorjih, saj povečuje izkoristek motorja in s tem zniža stroške porabe goriva. Vgradnja plinskega sistema je dokaj enostavna in ne zahteva nobenih velikih mehanskih posegov na motorju. Če zamenjate avto lahko plinski sistem prenesemo v drug avtomobil. Uporaba plinskega sistema pri avtomobilih je varna.

You may also like...