Tadej Tasić je vodstven član z obilico znanja v podjetju Plineks

Tadej Tasić – vodja kakovosti v Plineksu

Tadej Tasić je sinonim za znanje in kakovost na področju predelave na avtoplin. Je vodstveni član strokovne ekipe v Plineksu pri predelavi vozila iz bencina na avtoplin, ki prinaša večjo varčnost, kvaliteto in varnost pri vožnji z vašim jeklenim konjičkom. Podjetje Plineks ima lasten profesionalen avtoplinski sistem Plineks Pro, ki je patentiran, obenem pa vgrajujemo tudi ostale avtoplinske sisteme različnih proizvajalcev (Landi, Renzo, KME itd). Naše podjetje je edino v Sloveniji, ki ga odlikuje certifikat kakovosti iz področja avtoplinskih sistemov. Imamo ogromno izkušenj na področju predelave na plin, zato lahko trdimo, da je pri nas najboljša predelava na plin, obenem pa je tudi cenovno ugodna, saj nudimo različne popuste pri predelavi na plin.

Tadej Tasić – vložek v znanje za sedanjost in prihodnostTadej Tasić

Tadej Tasić in skupina strokovnjakov, ki jih vodi, se zavedajo, da je naložba v znanje izjemno pomembna, zato svoje veščine in znanje pri predelavi vozil na avtoplin vseskozi nadgrajuje. Gospod Tasić se je leta 2013 udeležil usposabljanja na temo standarda kakovosti, notranje presoje in ugotavljanja skladnosti, obenem pa je bil Tadej Tasić istega leta prisoten tudi na usposabljanju na temo sistema vodenja kakovosti v skladu z zahtevami standardov ISO 9001 in ISO TS 16949. Leta 2015 se je izobraževal za standardna znanja za nadzornike po tematskih sklopih, obenem pa je podjetje Plineks s strani podjetja Landi Renzo iz Italije dobilo pooblastilo za vgradnjo in servis njihovega avtoplinskega sistema, Tadej Tasić pa se je udeležil usposabljanja. Vse našteto dokazuje, da imamo pri podjetju Plineks veliko izkušenj pri predelavi na plin, ter ogromno znanja, ki je pomembno za uspešnost podjetja in zadovoljstvo naših strank.

Predelava vozila na avtoplin – varčnost, skrb za okolje in varnost

Predelava vozila na avtoplin ima veliko prednosti, zato se čedalje več ljudi odloča za predelavo avtomobila. Glavna prednost je vsekakor varčnost, saj je cena avtoplina skoraj polovico cenejša od bencina, obenem pa tudi blagodejno vpliva na motor vozila in mu podaljša življenjsko dobo. Skrb za okolje je v današnjih časih izjemno pomembna in predelava vozila na avtoplin zmanjšuje onesnaževanje, saj so zaradi manjše porabe nižje emisije v ozračju. Ne smemo pa zanemariti niti varnost, saj je plinski rezervoar veliko močnejši in okrepljen ter ob morebitnem trku zdrži močne pritiske. Zaupajte Tadeju Tasiću in podjetju Plineks in se tudi vi odločite za predelavo avtomobila na plin. Pri nas je doma najboljša predelava na plin, obenem pa nudimo popuste pri predelavi na plin.

You may also like...