Tadej Tasić – predelava avta na plin prinaša številne prednosti

Tadej Tasič, vodja strokovne ekipe v Plineksu pri predelavi vozila iz bencina na avtoplin, je prepričan, da je prav avto na plin ena najboljših možnosti ta hip. Predelava avta na plin namreč prinaša številne prednosti, med njimi pa je na vrhu zagotovo varčnost. Cena avtoplina je namreč skoraj polovico cenejša od bencina. Predelava vozila na avtoplin zmanjšuje onesnaževanje, saj so zaradi manjše porabe nižje emisije v ozračju. Ne smemo pa zanemariti niti varnost, saj je plinski rezervoar veliko močnejši in okrepljen ter ob morebitnem trku zdrži močne pritiske.

Poleg vseh prednosti, ki jih prinaša avtoplin, je ugodna tudi cena montaže plinskega sistema v avto. Še zlasti ugodna pa je montaža avtoplina v Plineksu, kjer je cena ugodna tudi po zaslugi številnih popustov.

Tadej Tasić ima ogromno izkušenj pri predelavi avta na plin

Tadej Tasić je znanje, zaradi katerega je danes eden vodilnih strokovnjakov za vozila na plin, pridobival – in ga še pridobiva – v različnih oblikah. Leta 2013 se je udeležil usposabljanja na temo standarda kakovosti, notranje presoje in ugotavljanja skladnosti, obenem pa je bil istega leta prisoten tudi na usposabljanju na temo sistema vodenja kakovosti v skladu z zahtevami standardov ISO 9001 in ISO TS 16949. Leta 2015 se je izobraževal za standardna znanja za nadzornike po tematskih sklopih, obenem pa je podjetje Plineks s strani podjetja Landi Renzo iz Italije dobilo pooblastilo za vgradnjo in servis njihovega avtoplinskega sistema, Tadej Tasić pa se je udeležil usposabljanja.

Avtoplin – ugodna cena montaže

Razmišljate o predelavi vašega vozila na avtoplin? Cena montaže je ugodna in se povprečno giblje med 900 in 1500 evri. Zakaj takšna razlika v ceni? Plinska naprava za avto je od avta do avta različna, zato je različna tudi cena. Investicija vgradnje avtoplina se povprečno povrne že po 20 tisoč prevoženih kilometrih, saj predelava avta na cenejši plin prinaša do 40 odstotkov cenejšo vožnjo. V primerjavi z avtomobili, ki za svoje delovanje potrebujejo bencin, je avto na plin vsekakor mnogo bolj ekonomična rešitev na dolgi rok.

Zaupajte predelavo avta na plin Tadeju Tasiću in se vozite ceneje, varneje in na okolju prijazen način.

Tadej Tasić

You may also like...