Pranje avtomobila

Pranje avtomobila v avtopralnicah Petrol Ljubljana

Pri družbi Petrol Ljubljana skrbimo, da je vaše vozilo vedno čisto in lesketajoče, zato redno vzdržujemo naše avtopralnice. Vsaka Petrolova avtopralnica je opremljena z inovativno tehnologijo podjetja Christ AG Wash Systems, ki omogoča manjšo porabo vode, elektrike in kemikalij. Za vrhunsko pranje avtomobila v Ljubljani uporabljamo:

  • pnevmatično krmiljene poševno nastavljene krtačne valje, ki se optimalno prilagajajo stranskim površinam vozila (OptiFlex);
  • vrtljive šobe za izpihovanje vročega zraka, ki omogočajo optimalno sušenje pokrova motorja, strehe, vetrobranskega in zadnjega stekla ter pokrova prtljažnika in odbijačev (OptiAir);
  • popolne stranske pihalne šobe do višine 1500 milimetrov, ki omogočajo tudi odlično sušenje enoprostorcev in ostalih avtomobilov z višjo karoserijo; ter
  • dozirne črpalke z avtomatično nastavitvijo šobe in frekvence (OptiChem).

Pranje avtomobila z inovativno tehnologijo ShineTecs

Sol, kisline, umazanija ter pesek na površini avtomobila vsakodnevno ustvarjajo mikropoškodbe. Lak avtomobila je načet, zato avtomobil izgubi sijaj. V naših avtopralnicah za odpravljanje teh poškodb uporabljamo tehnologijo ShineTecs, ki med pranjem ustvari zaščitni sloj na vašem avtomobilu. Ta zapolni mikropoškodbe, zagotavlja dolgotrajen odboj kapljic in varuje barvo pred vplivi okolja, kot so UV-sevanje, kisel dež in sol na cesti.

Skrivnost ShineTecs tehnologije je v formuli Acrylionic, ki je osnovana na enakih materialih kot površina avtomobila. Že ob prvem nanosu laka na avtomobil je površina povsem nepoškodovana. Odseva vso svetlobo in zato je avtomobil sijoč.  Lak avtomobila ponovno zasije, ohrani pa se tudi barva vašega avtomobila.

Avtopralnica Petrol Ljubljana ponuja novo izkušnjo pranja

Avtopralnica PetrolNovo izkušnjo pranja ShineTecs v Sloveniji prinaša tudi avtopralnica na bencinskih servisih Petrol. Pred pranjem vašega avtomobila je najprej na vrsti temeljito predpranje, ki ga opravijo izkušeni in strokovno usposobljeni Petrolovi pralci. Sledi pranje avtomobila v avtomatski avtopralnici, ki je na voljo v različnih paketih pranja. Vsi ponujajo čiščenje z vrhunsko tehnologijo pranja podjetja WashTecs.

Paket XXL pa bo poskrbel, da vaš avto ne bo le sijal kot nov, ampak bo tudi ustrezno zaščiten s tehnologijo pranja ShineTecs. Po končanem pranju v avtomatski avtopralnici bo Petrolov pralec obrisal preostanek vode z vozila, pragov in zunanjih ogledal. Nega vašega avtomobila pa se bo zaključila s premazom pnevmatik.

Pranje avtomobila ni edina storitev, ki vam jo nudimo na bencinskih servisih Petrol Ljubljana. Servisne delavnice Tip Stop Vianor se lahko pohvalijo s kakovostnimi, hitrimi in zanesljivimi avtomehaničnimi storitvami, kamor sodita tudi servis avtomobila. Bogato ponudbo izdelkov dopolnjujejo tudi lpg črpalke z visokokakovostnim in cenovno ugodnim avtoplinom Q Max.