Pakirni material

Pakirni materialV podjetju Avto Minjon d. o. o. smo poskrbeli, da pakiranje ne bo več nočna mora. Za vas smo namreč pripravili bogato izbiro pakirnega materiala. Na enem mestu boste našli vse, kar potrebujete za lažje in enostavnejše pakiranje. Pakirni material, ki ga boste dobili pri nas, je kvaliteten in trpežen. Prepričani smo, da boste z našo ponudbo več kot zadovoljni. Med ponudbo pakirnega materiala boste našli različne trakove za pakiranje, med drugim tudi lepilni trak za pakiranje, jekleni pakirni trak, papirni, maskirni in tekstilni trak za pakiranje. Za lažje pakiranje pa lahko izberete tudi odvijalec za lepilni trak za pakiranje, različne ovijalne folije, stretch folije za pakiranje ter lesen pakirni material oziroma transportne embalaže.

 

Lepilni trak za pakiranje in pripomočki za pakiranje

Lepilni trak za pakiranje je nepogrešljiv pripomoček za zapiranje kartonskih škatel. Lepilni trak se uporablja tako za ročno kakor tudi za industrijsko lepljenje in pakiranje. Ker vam želimo olajšati delo pakiranja, smo v ponudbo uvrstili tudi različne pripomočke, ki vam bodo zagotovo v veliko pomoč. Lepilni trak za pakiranje je zares najbolj pogost pripomoček za uspešno in varno pakiranje. Pri nas je na voljo v različnih barvah. Izberete lahko belega, rjavega ali prozornega. Med pakirnim materialom boste poleg embalažnih lepilnih trakov našli tudi papirnate in maskirne trakove.

 

Stretch folija za pakiranje – nepogrešljiva med pakirnim materialom

Nepogrešljiva med pakirnim materialom je prav tako stretch folija za pakiranje. Izbirate lahko med različnimi vrstami folije: mehurčasta, gastropen folija, prednapeta folija, prekrivna in povezovalna folija ter stretch folija za pakiranje. Na voljo so tudi pripomočki za odvijanje stretch folije. Med stretch folijami boste našli mini, ročne ali strojne stretch folije za pakiranje, ki so na voljo v različnih debelinah.

 

Za varen in enostaven transport izberite kvaliteten lesen pakirni material

Pakirni trakČe potrebujete kvaliteten lesen pakirni material, ki je primeren tudi za transport ali za shranjevanje razsutega tovora, potem imamo za vas dobro novico. Pri nas boste namreč dobili tudi to – lesen diagonalno zložljiv okvir za euro palete, ki ga enostavno nasadimo na euro paleto in po želji zlagamo v višino. Lesen pakirni material se v prometu uporablja za zaščito, pritrjevanje, podpiranje in prevažanje blaga. Transport vašega blaga bo s kvalitetnim lesenim pakirnim materialom enostaven in predvsem varen.

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo kvalitetnega pakirnega materiala, ki je dostopen po zelo ugodnih cenah. Nakup lahko opravite v naši spletni trgovini hitro in enostavno. Za vse informacije pa smo vam na voljo preko telefona ali elektronske pošte.

You may also like...