Delovne led luči

Delovne led luciDelovne luči so izredno pomemben del delovnega vozila ali stroja, zato je pomembno, da so kvalitetne in vzdržljive – in prav takšne so delovne led luči. Tehnologija je na področju žarometov in svetil v zadnjih desetletjih zelo napredovala. Led žarometi vse bolj uspešno nadomeščajo ksenonske in halogenske žaromete. V primerjavi z njimi imajo kar nekaj prednosti: led žarometi imajo daljšo življenjsko dobo, so varčnejši, svetlejši, odpornejši na udarce in okolju prijazni, kar je še posebno pomembno za delovne luči. Predvsem pa je potrebno poudariti, da se izredno dobro obnesejo tudi pri ekstremno nizkih temperaturah, zato je strah, da bi vas led žarometi pustili na cedilu, popolnoma odveč.

 

Kvalitetnejša in svetlejša svetloba led delovnih žarometov – delo v temi bo še lažje

Svetloba, ki jo proizvedejo delovne led luči, je svetlejša in bolj kvalitetna, kar se še posebno dobro obnese pri delu v temi. Delovna led luč je namenjena za uporabo na delovnih strojih in gospodarskih vozilih. Predvsem je primerna za traktorje, tovorna vozila, prikolice itd. Pomembno je, da so led delovni žarometi vodoodporni in da porabijo izredno malo električne energije za svoje delovanje. Če ste še vedno v dvomu, katere delovne luči oziroma žaromete izbrati, potem morate poskusiti delovne led luči. Prepričani smo, da boste več kot zadovoljni.

 

Bogata ponudba led delovnih žarometov, nosilcev in opozorilnih led luči

Delovne luciV spletni trgovini Avto Minjon smo za vas pripravili bogato ponudbo led delovnih luči, med drugim delovno modro led luč za viličar, magnetno delovno luč, natično delovno led luč, nosilec za delovne led luči in opozorilni delovni led žaromet modre barve za viličarje. Vse delovne led luči v naši ponudbi so izredno kakovostne, odporne proti vibracijam in omogočajo dobro zaščito pred vodo in prahom. Led delovni žarometi so tudi izredno varni, saj se ne segrevajo. Na ta način je možnost za nastanek požara in opeklin minimalna. Led delovni žarometi so okolju prijazni in ekološko neoporečni, saj ne vsebujejo živega srebra in strupenih plinov.

 

Postanite še bolj vidni s kvalitetnim led delovnim žarometom

Vaše delovno vozilo, traktor, prikolica ali plovilo bo z led delovno lučjo bolj vidno. Ponujamo vam priložnost, ki je ne smete zamuditi. Prepričani smo, da vas bomo prepričali tako s kvaliteto kakor tudi ceno. Celotno ponudbo led delovnih luči in ostalih svetil si lahko ogledate na naši spletni strani. Vaš nakup lahko opravite hitro in enostavno, nam pa prepustite hitro dostavo.

You may also like...