Hitri servis avtomehaničnih delavnic Tip Stop Vianor

Hitra, a temeljita diagnostika vozila

Dandanes se vsakomur izmed nas skorajda vsakodnevno nekam mudi. Včasih se izkaže, da Murphyjevi zakoni zares držijo – prav takrat, ko se nam najbolj mudi, začne še naš jekleni konjiček oddajati nenavadne zvoke. Brez avtomobila je v tem času zelo težko shajati, zato se misel na dolgotrajni servis marsikomu upira. Bomo videli, koliko časa lahko avto kljub okvari še vozimo, si tedaj mislimo.

Želimo vam sporočiti, da obstaja optimalna rešitev tudi za takšno situacijo. Avtomehanične delavnice Tip Stop Vianor, ki se nahajajo v kar 16 slovenskih mestih, vam nudijo izjemno hitri servis, pri katerem v zelo kratkem času izvedemo diagnostiko vozila in poiščemo okvaro na avtomobilu. Ta je velikokrat očem skrita, saj se lahko nahaja v notranjosti avtomobila, kamor nam pogled odstirajo samo tehnološko razvite naprave za diagnostiko vozila.

Hitri servis avta, klime

Vse na enem mestu

Hitre servise Tip Stop smo odprli v želji, da bi voznikom ponudili vse storitve, ki jih potrebujejo, na enem mestu. Tako lahko na Petrolovem bencinskem servisu voznik natoči gorivo, v trgovini Hip Hop hitro nakupi izdelke zase in za svoj avtomobil, zatem pa lahko vozilo odpelje na hitri servis, storitve avtooptike, diagnostiko vozila ali kakšno drugo storitev v avtomehanično delavnico Tip Stop Vianor.

Hitri servis Tip Stop Vianor

Prvi hitri servis Tip Stop Vianor smo odprli na Letališki 38 v Ljubljani, število servisnih delavnic pa se vztrajno povečuje. V naših avtomehaničnih delavnicah vam nudimo številne storitve s področja avtoservisiranja (avtooptika, diagnostika vozila, menjava olja, menjava vetrobranskega stekla, popravilo avtomobila, pregled izpravnosti vozila, popravilo izpušnih sistemov, hitri servis vozil, itd.) in področja vulkanizerstva (menjava, hramba, čiščenje pnevmatik, …).

Vljudno ste vabljeni k obisku mehaničnih delavnic Tip Stop Vianor, kjer vas bodo pričakali naši prijazni sodelavci in za vas z veseljem opravili avtomehanično ali vulkanizersko storitev. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani, kjer lahko dobite dodatne informacije o hitrih servisih.

You may also like...