Tadej Tasič premore poglobljeno znanje o vozilih na plin

Tadej Tasič, ki predstavlja nepogrešljiv člen v ekipi Plineksa, je prepričan, da je prav avto na plin ena najboljših možnosti ta hip. Predelava avta na plin je tako nekaj, kar Tadej Tasič priporoča praktično vsem voznikom, ki si želijo zagotoviti optimalnejše pogoje med vožnjo.

Vozila na plin so ekološka in ekonomična rešitev

Strošek oziroma cena predelave avta na plin se lastnikom povrne izjemno hitro. V primerjavi z avtomobili, ki za svoje delovanje potrebujejo bencin, je avto na plin vsekakor mnogo bolj ekonomična rešitev na dolgi rok. Poleg tega avtoplin podaljša življenjsko dobo agregata ter poskrbi za njegov tišji in mirnejši tok. Omeniti je treba tudi podvojeno življenjsko dobo katalizatorja in podaljšanje trajnosti motornega olja. Tadej Tasič pa poudarja, da finančni prihranek ni edini razlog, zaradi katerega je smiselna predelava avta na plin. Avtoplin namreč pomeni tudi bistveno razbremenitev okolja, saj pride do občutnega zmanjšanja izpustov. Količina dušikovih oksidov se denimo zmanjša za več kot 30 odstotkov. Zaznati je mogoče tudi opazna zmanjšanja izpustov ogljikovega dioksida, ogljikovega monoksida in žveplovega dioksida. Tako s predelavo ubijemo dve muhi na en mah in naredimo nekaj dobrega tako za svojo denarnico kot za okolje.

Tadej Tasič opravil strokovno usposabljanje za vgradnjo plinskega sistemaPlineks

Znanje, zaradi katerega je danes eden vodilnih strokovnjakov za vozila na plin, je Tadej Tasič pridobival – in ga še pridobiva – v različnih oblikah. Tasič meni, da je nujna kombinacija poglobljenega teoretičnega znanja in praktičnih izkušenj, izpostavlja pa tudi pomen vseživljenjskega učenja oziroma nadgrajevanja znanj. Med drugim se lahko tako Tadej Tasič pohvali s potrdilom o opravljenem usposabljanju pri podjetju Landi Renzo za vgradnjo plinskega sistema. Zaradi zaposlovanja vrhunskih strokovnjakov za predelavo vozil na plin bo tako vaš jekleni konjiček pri Plineksu resnično v varnih rokah. Pojasnili vam bodo vse podrobnosti v povezavi s samim postopkom in delovanjem predelanega vozila, prijetno pa vas bo presenetila tudi cena predelave vozila na plin, ki je pri Plineksu izjemno dostopna. Tako ni pravega razloga, zakaj se ne bi tudi sami pridružili številnim zadovoljnim voznikom, ki so se že odločili za profesionalno in cenovno ugodno predelavo vozila, ki prinaša velike dolgoročne prihranke.

You may also like...