Dvosteberno dvigalo: ugodna cena dvostebernih avtodvigal in ostalih dvigal

Dvosteberno dvigalo je dvigalo, za katero je v našem podjetju zanimanje zelo veliko. Če jih primerjamo z ostalimi dvigali, so dvosteberna dvigala zelo preprosta, hkrati pa ponujajo enostavno izvedbo in uporabo. Naša ponudba dvostebernih dvigal je zelo bogata. Dvosteberna dvigala se razlikujejo po merah, kapaciteti in specifikacijah. Pri zbiri primernega dvostebernega avtodvigala vam bomo z veseljem pomagali. Z avtodvigali imamo, namreč, zelo veliko izkušenj. Dovolite nam, da vam glede na vaše zahteve in naravo dela pomagamo pri izbiri primernega dvostebernega ali kateregakoli drugega avtodvigala. Naša dvosteberna dvigala so idealna rešitev za vse avtomehanične delavnice in prepričani smo, da boste z njimi več kot zadovoljni. Vse informacije o ceni dvostebernih avtodvigal, kakor tudi ostalih avtodvigal v naši ponudbi, lahko dobite na sedežu podjetja. Vabimo pa vas tudi, da nam preko spletnega obrazca pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno v najkrajšem možnem času.

Mtool d. o. o.: prodaja profesionalnega orodja, avtodvigal in strojev po ugodni ceni

Dvosteberno dvigalo cenaČe potrebujete kvalitetno in trpežno avtodvigalo, ki se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo, potem je podjetje Mtool d. o. o. pravi naslov za vas. Ukvarjamo se s prodajo profesionalnega orodja, avtodvigal in strojem. Ukvarjamo se s prodajo na terenu, kar nam omogoča neposreden stik s strankami. Svojim strankam želimo ponuditi najboljšo kakovost, prav tako pa tudi ceno. Podjetje Mtool d. o. o. je družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 2016. Cilj našega podjetja je ponuditi najbolj kakovostno in cenovno ugodno orodje, dvosteberna in ostala avtodvigala ter ostalo opremo za avtomehanične, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice. Smo zastopnik številnih kakovostnih in priznanih blagovnih znamk in vse Evrope. Pri ponudbi dvostebernih dvigal, orodja in strojev se trudimo našim strankam ponuditi čim večjo izbiro po čim bolj ugodni ceni. Ker nam je skrb in zadovoljstvo naših strank vedno na prvem mestu, se trudimo ponuditi pomoč, svetovanje, predstavitev in servis določene opreme ter na želje naših strank poskušamo reagirat v najkrajšem možnem času.

Pestra ponudba dvigal za mehanične delavnice po ugodni ceni

Glavni del naše prodaje oziroma delovanja predstavlja prodaja na terenu. Neposreden stik s strankami nam omogoča, da takoj vidimo in prepoznamo želje in zahteve naših strank. Pri prodaji na terenu imamo odlično priložnost, da predstavimo svoj prodajni program in ponudimo razpoložljive artikle, ki jih imamo v naši potujoči trgovini. Naša prodaja poteka tudi preko interneta oziroma naše spletne strani, telefona in elektronsko pošte. Naša ponudba dvigal zajema naslednja dvigala znamke Twin Busch: enosteberna dvigala, dvosteberna dvigala, štiristeberna dvigala, škarjasta dvigala, dvigala za motorje in dvigala za tovorni program. Za vsa vprašanja o dvigalih, dvostebernih in ostalih avtodvigalih, smo vam na voljo preko telefona ali elektronske pošte.

Ponudba dvostebernih dvigal v podjetju Mtool d. o. o.

Dvosteberna dvigala cenaNaša ponudba dvostebernih dvigal obsega naslednja avtodvigala:

  • Twin Busch dvigalo 4,2T: dvosteberno dvigalo s kapaciteto dviga 4200 kg z zgornjo povezavo. Ima avtomatski sistem za sprostitev varnostni blokad, varnostno stikalo, ki izklopi delovanje motorja, ko dvigalo ali avtomobil doseže mejo dviga. Dvosteberno dvigalo je opremljeno z 2 hidravličnimi cilindri, ima avtomatski zaklep rok itd.
  • Dvosteberno dvigalo 5T zg. povezava Twin Busch: hidravlično dvosteberno dvigalo z dvižno kapaciteto 5000 kg z zgornjo povezavo. Opremljeno je s pokrovom motorja, ki služi kot zaščita pred prahom in zmanjša hrup motorja. Ima avtomatski sistem za sprostitev varnostnih blokad, varnostno stikalo, ki izklopi delovanje motorja, ko dvigalo ali avtomobil doseže mejo dviga, 2 hidravlična cilindra, avtomatski zaklep rok.
  • Dvigalo dvosteberno z zg. povezavo 3,6T: kapaciteta 3600 kg, max višina dviga 2010 mm, min višina 96 mm. Omenjeno dvosteberno dvigalo je opremljeno z elektro-magnetnimi blokadami (avtomatski sistem za sprostitev varnostnih blokad) in varnostnim stikalom.
  • Dvosteberno dvigalo 3,6T TW236PE Twin Busch: izredno dobro avtodvigalo manjše kapacitete dviga.
  • Dvosteberno dvigalo 4,2T TW242A Twin Busch: najpreprostejše dvigalo v naši ponudbi s kapaciteto 4,2 t (ročne varnostne blokade, enostavne kontrole, varnostno stikalo, avtomatski zaklep rok).
  • Avtodvigalo dvosteberno 4,2t TW242E: preprosto dvigalo dvosteberno brez dodatkov. Ponujamo pa možnost dokupa poviškov za roke in zaščite za cilindre.
  • Dvosteberno dvigalo 4,2t Twin Busch TW242PE: najbolje prodajan model dvostebernega hidravličnega dvigala, opremljen tudi z varovali za avtomobilska vrata.
  • Dvosteberno dvigalo 5T Twin Busch TW250: hidravlično dvigalo (dvosteberno) s kapaciteto 5000 kg, primerno za dvig najmanjših avtomobilov, kot so Smart car pa vse do največjih kombijev.

Informacije o ceni preko spletnega obrazca

Vse informacije o avtodvigalih lahko najdete na naši spletni strani, za ceno pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vabimo vas tudi, da nas kontaktirate preko telefona ali pa nas pošljete vprašanje preko elektronske pošte. Prepričani smo, da boste v naši bogati ponudbi profesionalnega orodja, dvigal in ostale opreme za mehanične in druge delavnice našli vse, kar potrebujete za kvalitetno in nemoteno delo. Veselimo se vašega klica.

You may also like...