Servis klime v avtu

Čiščenje, polnjenje in servis avto klime

Da nas bo poleti ob pritisku na gumb za avto klimo v razgretem avtu pričakal svež in hladen zrak, ne pa neprijeten vonj po plesni, moramo za avto klimo pravočasno poskrbeti. Klime v avtu zaradi svoje sestave in načina delovanja neizogibno potrebujejo reden servis in polnjenje. Neočiščena in neservisirana klima ima skrajšano življenjsko dobo, zmanjšano moč hlajenja, prav tako pa lahko postane gojišče nevarnih bakterij, ki si jih ob pritisku na gumb razpršimo po avtomobilu.

Servis klime v avtu

Avto klima servis v avtomehaničnih delavnicah Tip Stop Vianor

Avtomehanične delavnice Tip Stop Vianor, ki so plod sodelovanja med podjetjema Petrol in Vianor, so opremljene z najnovejšo tehnologijo za servis klime v avtu. Avto klima servis, ki ga opravite pri nas, zajema pregled celotne avtoklime, polnjenje s plinom, čiščenje in dezinfekcijo klimatske naprave, kontrolo tlaka in izhodne temperature, test tesnjenja in zaključni test delovanja.

Priporočamo vam, da servis klime v avtu  in polnjenje avtoklime opravite vsaj na vsaki dve leti. Z rednim avto klima servisom se boste izognili dodatnim stroškom, ki so posledica poškodb in napak na avto klimi (npr. odpoved kompresorja).

Servis klime v avtu – del celovite ponudbe na področju avtoservisiranja

Servis klime v avtu je samo del širokega spektra avtomehaničnih storitev, ki jih nudijo naše delavnice v Ljubljani in 15 drugih krajih po Sloveniji. Poleg avto klima servisa in polnjenja avtoklime lahko pri nas opravite tudi pregled vozila (zavore, motorno olje, tekočine v akumulatorju,…), hitri servis, popravilo vetrobranskega stekla, čiščenje vozila in še mnoge druge storitve – vse to na enem mestu!

Zadovoljstvo naših strank izredno cenimo, zato se trudimo, da bi bile naše storitve opravljene hitro, profesionalno in cenovno ugodno. Veliko število strank je bilo z našim servisom klime v avtu zelo zadovoljnih, zato se rade vedno znova vračajo k nam. Zaupajte na tudi vi in pripeljite vaš avto na polnjenje in servis avto klime v mehanične delavnice Tip Stop Vianor.

You may also like...