Tadej Tasić

Tadej Tasić s predelavo avtomobila iz bencina na avtoplin navdušuje Slovenijo

Tadej Tasič je vodja inovativnega podjetja Plineks d.o.o., ki se ukvarja s predelavo avtomobilov na avtoplin in se ponaša z največ predelanimi vozili in izkušnjami na tem področju v Sloveniji, za kar je prejel tudi zlato priznanje gospodarske zbornice. Predelava avtomobila iz bencina na avtoplin je vsako leto bolj priljubljena rešitev, saj se vse več voznikov zaveda, da bo tako poleg nižje porabe goriva avta prišlo še do ugodne cene ter da je v tem kontekstu izjemno pomembna tudi dolga življenjska doba avtomobila. Pridružite se zadovoljnim strankam, ki so svoje vozilo zaupali Tadeju Tasiču in podjetju Plineks d.o.o., saj bo vaša vožnja tako postala ugodna, ekološka in prijazna vašemu vozilu.

vožnja na avtoplin

S porabo goriva avta boste občutno privarčevali

Vožnjo na avtoplin omogoča utekočinjen naftni plin, ki se pridobiva iz zemeljskega plina. Gre za plin, ki je kar 50% cenejši v primerjavi z motornim bencinom, zato sta ob vgradnji sistema na avtoplin kasnejša poraba goriva avta in vožnja za polovico cenejši, obenem pa je zaradi natančnega vbrizga tudi poraba goriva avta veliko nižja. Ugodna cena ni edina prednost avtoplina. Vgradnja avtoplina v vaše vozilo je ekološka, saj so emisije škodljivih snovi pri izgorevanju manjše, zato je vaša vožnja okolju prijazna, obenem pa je življenjska doba avtomobila zaradi ugodnega vpliva na motor izjemno dolga. V podjetju Plineks pod nadzorom Tadeja Tasiča nudimo predelavo in servis lastnega avtoplinskega sistema znamke Plineks Mislya pro, ki je zaščiten s patentom, kot tudi sisteme drugih proizvajalcev, kot so Landi Renzo, Zavoli, Emer itd). Tadej Tasič, vodja podjetja, se lahko pohvali, da je opravil usposabljanje za instalacijo sistemov Land Renzo, zato je Plineks pooblaščen za servis in distribucijo Landi Renzo opreme za motorna vozila. Poleg strokovnosti in kvalitetne predelave nudimo tudi najcenejšo vgradnjo avtoplina v Sloveniji.

Izberite Tadeja Tasiča in ugodno porabo goriva avta še danes

V podjetju Plineks rezervoar za avtoplin namestimo v prtljažniku, zato je ob nesreči manj na udaru, obenem pa je rezervoar narejen iz jekla in tako bolj odporen od bencinskega, kar prinese večjo varnost. Nudimo osem let garancije, brez omejitve prevoženih kilometrov ter 20% popusta na kasko in obvezno zavarovanje. V kolikor imate kakršno koli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Zaupajte Tadeju Tasiču in podjetju Plineks tudi vi ter se pridružite zadovoljnim uporabnikom še danes. Obljubljamo vam, da od nas nikakor ne boste odšli razočarani, vaš avtomobil pa vam bo za vašo modro odločitev hvaležen še dolgo časa.

Tadej Tasić, poraba goriva avto

 

You may also like...