Dr. Tadej Tasič- eden izmed priznanih strokovnjakov za pridelavo avtomobila na plin

Dr. Tadej Tasič je eden vodilnih članov strokovne ekipe v slovenskem podjetju Plineks, ki skrbi za vgrajevanje plinskih sistemov v avtomobile in predelavo avtomobilov na plin že vrsto let. Sam se že vrsto let dopolnjuje znanje in izkušnje na tem področju, zato velja za priznanega strokovnjaka na tem področju.

Zakaj predelava avtomobila na plin?Plineks

Vedno več ljudi se poslužuje bodisi nakupa avtomobila na plin ali predelavi le tega na plinski pogon zaradi številnih prednosti. Eni izmed vodilnih razlogov so varčnost, varnost in okoljska prijaznost. Varčna vožnja je glavni razlog za predelavo, saj je cena avtoplina bistveno nižja v primerjavi z drugimi fosilnimi gorivi. Posledično se zmanjšajo tudi izpusti emisij, izpuh pa je čistejši kot pri avtomobilih z običajnim pogonom. Dodatna prednost pa je boljša moč in vzdržljivost motorja, saj predelava pozitivno vpliva na delovanje motorja. Ta postane tišji, manj se obrablja in podaljša se mu življenjska doba. Varnost je tudi ena izmed ključnih prednosti, saj se plin nahaja v rezervoarju iz okrepljenega materiala, zato ni nevarnosti za izpust v primeru nesreč ali trkov. Če pa do razlitja vseeno pride, plin izgoreva navzgor, saj je lažji od zraka. Če želite blagodejno vplivati na svoj avtomobil in posledično tudi na okolje ter vašo denarnico, je po mnenju dr. Tadeja Tasiča predelava avtomobila na plin izjemna naložba v prihodnost in trajnostni razvoj v avtomobilski industriji.

Redna izobraževanja dr. Tadeja Tasiča veliko prispevajo k razvoju profesionalne pridelave avtomobilov na plin

Dr. Tadej Tasič se kot eden ključnih členov ekipe za pridelavo avtomobilov na plin redno izobražuje in dopolnjuje svoje izkušnje z raznimi profesionalnimi izobraževanji tako doma kot tudi drugje po svetu. Sam dr. Tadej Tasič verjame, da se je treba nenehno izobraževati in dopolnjevati že pridobljeno znanje, saj se tehnologija na tem področju ves čas razvija. Opravil je vrsto izobraževanj, med drugim tudi strokovni usposabljanji Sistem vodenja kakovosti v skladu z zahtevami standardov ISO 9001 in ISO TS 16949 ter Standardi kakovosti, notranje presoje in ugotavljanja skladnosti leta 2013. Poleg številnih drugih usposabljanj je leta 2015 prejel potrdilo o usposabljanju za člane strokovnih svetov. Podjetje Plineks je tudi pooblaščeno za uvoz, vgradnjo, servis in prodajo plinskih sistemov podjetja Landi Renzo, za katerega je dr. Tadej Tasič tudi opravil usposabljanje za vgradnjo. Sam se že vrsto let ukvarja s tem področjem in je najboljši naslov, če iščete prepričljive in tehtne argumete za prehod na avtoplin.

You may also like...