Škarjasto avtodvigalo

Škarjasto avtodvigalo je eno tistih dvigal za avtomobile, po katerih je v naši ponudbi največ povpraševanja. Naš prodajni program, poleg škarjastih dvigal, med njimi so tudi mobilna škarjasta dvigala, obsega tudi ostala dvigala za avto, ki so nepogrešljiv pripomoček v vsaki avto delavnici. V podjetju Mtool d. o. o. vam ponujamo kakovostna in zanesljiva avtodvigala, med drugim tudi enosteberna, dvosteberna in štiristeberna. Poleg tega pa smo v prodajni program uvrstili tudi dvigala za motorja, dvigala za tovorni promet in dvigala za pnevmatike.

Kratka predstavitev podjetja

Cilj našega podjetja je strankam nuditi kakovostno in ugodno orodje ter opremo za avtomehanične, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice. Prav zato smo v ponudbo vključili tudi vulkanizersko škarjasto dvigalo, ki bo v veliko pomoč pri delu v vulkanizerskih delavnicah. V podjetju Mtool d. o. o. zastopamo številne kakovostne znamke iz vseh koncev Evrope in uvažamo material in avtodvigala iz Nemčije, Avstrije, Francije, Luxembourga, Španije, Italije, Danske, Nizozemske in Belgije. S širokim prodajnim programom se trudimo strankam ponuditi več možnosti pri izbiri in nakupu. Poleg tega pa vam nudimo tudi našo strokovno pomoč pri izbiri primernega materiala, predstavitev proizvodov in servis določene opreme. Glavni del naše prodaje predstavlja prodaja na terenu, ki nam omogoča neposreden in osebni stik s strankami. Na tak način vam lahko škarjasto avtodvigalo ali katerikoli drug proizvod, za katerega se zanimate, predstavimo. Več informacij o naši ponudbi lahko najdete na naši spletni strani, kjer nam lahko tudi preko spletnega obrazca pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo v najkrajšem možnem času.

Škarjasto avtodvigalo

Škarjasto avtodvigalo – nepogrešljivo v vsaki avto delavnici

Omenili smo že, da so škarjasta avtodvigala med najbolj prodajanimi dvigali za avtomobile v naši ponudbi. To pa zato, ker imajo pred ostalimi dvigali veliko prednost – škarjasta dvigala za avto nudijo ogromno prostora za delo na avtomobilih in so prav zaradi tega izredno priljubljena pri avtoličarjih in avtokleparjih. Škarjasta dvigala za avtomobile so enostavna za uporabo in zato zelo priljubljena. Naša ponudba škarjastih avtodvigal je pestra: od nizkoprofilnih do mobilnih škarjastih dvigal. Tudi v vulkanizerskih delavnicah se dobro znajdejo, zato naša ponudba obsega tudi vulkanizerska mobilna škarjasta dvigala. Vsa dvigala so kvalitetne izdelave, njihova cena pa je ugodna. za več informacij o škarjastih in ostalih avtodvigalih smo vam na voljo preko telefona, elektronske pošte ali spletnega obrazca.

Mobilno škarjasto dvigalo Twin Busch

Naša ponudba obsega tako vgradna kot tudi mobilna škarjasta dvigala. Glavna razlika med njimi je v tem, da lahko mobilno škarjasto dvigalo poljubno premikate po delavnici ali pa izven nje. Škarjasto avtodvigalo je praktično dvigalo, ki je primerno tako za večje kot tudi manjše avtomehanične in vulkanizerske delavnice. Naša ponudba škarjastih dvigal za avto je pestra in raznolika, v njej boste našli tudi mobilno škarjasto dvigalo 3t Twin Busch z dvižno kapaciteto 3 t, ki je idealno za kleparska in vulkanizerska dela. Gre za odlično škarjasto avtodvigalo, kjer zračni priključek ni potreben, saj vse poteka elektronsko. Omenjeno mobilno škarjasto dvigalo za avtomobile je opremljeno z zmogljivim 2,2 kW motorjem, mehanskimi varovali in vključenimi gumi podlogami. Mobilno škarjasto dvigalo lahko tudi nadgradite, in sicer vam ponujamo dokup mobilnega kompleta za transport dvigala (TW S3-10E). Več informacij o mobilnem vulkanizerskem škarjastem dvigalu lahko dobite na naši spletni strani.

Ostala ponudba škarjastih dvigal za avtomobile

Naša ponudba dvigal za avto je pestra in raznolika, pri izbiri primernega avtodvigala pa vam lahko svetujemo tudi zaposleni v našem podjetju. Med priljubljena škarjasta avtodvigala sodi tudi navozno škarjasto dvigalo za avto 3t Twin Busch. Gre za hidravlično škarjasto dvigalo z navozno kapaciteto 3 t, ki je primerno za mehanska in kleparska dela. Škarjasto avtodvigalo je primerno predvsem za delavnice z malo prostora, saj je ožje kot dvosteberno dvigalo za avto. Škarjasto dvigalo je opremljeno z mehanskimi varovali, vključene pa so tudi gumi podloge, poganja pa ga zanesljiv 2,2 kW motor. Potrebujete morda tudi škarjasto dvigalo za optiko? Tudi takšnega imamo v naši ponudbi. To je kakovostno škarjasto dvigalo za avtomobile, ki je opremljeno z vmesnim dvigalom. Ponudba vključuje tudi drsne plošče in gumi podloge.

Škarjasto dvigalo za avto

Vgradno škarjasto avtodvigalo 3t Twin Busch

Poleg mobilnega škarjastega dvigala vam nudimo tudi možnost nakupa vgradnega škarjastega dvigala. To je vrhunsko vgradno škarjasto dvigalo, z nosilno kapaciteto 3000 kg, ki je primerno za mehanska in kleparska dela. Omenjeno dvigalo za avto je opremljeno z 2,2 kW motorjem, mehanskimi varovali, varnostnim signalom in 400 mm podaljškom platforme. V ceno so vključene tudi gumi podloge. Za vse informacije o ceni vgradnega škarjastega dvigala vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje, in poslali vam bomo ponudbo. Vsa naša škarjasta in ostala dvigala se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo, saj so izdelana iz najboljših in najbolj kakovostnih materialov. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi škarjastih dvigal našli primerno dvigalo za svojo delavnico. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za predstavitev ter vam pomagali izbrati primerno opremo za vašo delavnico.

You may also like...