Servis

Dejavnost skupine Malgaj zajema kar nekaj dejavnosti, poleg tega, da smo pooblaščen prodajalec za vozila Renault, Nissan, Dacia, VW, VW gospodarska vozila, Škoda in BMW, smo tudi pooblaščen servis za omenjene proizvajalce vozil. Poleg tega pa se ukvarjamo tudi s prodajo rabljenih vozil, opravljamo tudi kleparska in ličarska popravila. Naši servisi so kvalitetni in hitri, saj naš strokovno usposobljen kader poskrbi, da je servis vozila opravljen natančno in zanesljivo. Če potrebujete kvaliteten in hiter servis, potem ste zagotovo na pravem mestu. Poskrbimo tudi za zavorni servis in servis avto klime. Obiščite nas v Ljubljani ali na servisu v Trbovljah ali pa nas pokličite in se naročite na servis. Poskrbeli bomo, da bo vaše vozilo varno in brezhibno.

servis

Reden servis za večjo varnost in udobno vožnjo: veliki in mali servis vozila

Z rednim vzdrževanjem in servisom vašega vozila boste poskrbeli za pravilno in dolgo delovanje vašega avtomobila ali gospodarskega vozila. Bodite dosledni in spremljajte, kdaj vaše vozilo potrebuje servis. V podjetju Malgaj priporočamo mali servis vozila po 12.000 prevoženih kilometrih, 24.000 prevoženih kilometrih, 72.000 prevoženih kilometrih in pri 120.000 prevoženih kilometrih. Priporočila za veliki servis vozila pa so pri 50.000 prevoženih kilometrih, 100.000 prevoženih kilometrih in 150.000 prevoženih kilometrih. Oba servisa, tako mali kot veliki, vključujeta menjavo olja in filtrov. Poleg tega pri malem servisu vozila opravimo pregled emisij, preverimo pnevmatike, pregledamo pa tudi šasijo. Veliki servis vozila vključuje poleg vsega, kar obsega mali servis, tudi menjavo filtrov, tekočin in svečk, menjavo jermena, mikro jermena in napenjalcev (če je potrebno), pregled vodne pumpe, pregled celotnega sistema zavor, menjalnika, podvozja, avto klima servis, pregled izpušnega sistema, pregled pnevmatik itd. S pravilnim vzdrževanjem in kvalitetno opravljenem servisu, kakršne izvajamo v podjetju Malgaj, boste poskrbeli za dolgo življenjsko dobo vašega vozila, za večjo varnost in bolj udobno in brezskrbno vožnjo.

Zakaj v Malgaj na servis vašega vozila?

Ker vam ponujamo cenovno ugoden in kakovosten avto servis za vozila. Ker svoje delo opravimo hitro, natančno in zanesljivo. Ker nam pridobljeno strokovno znanje omogoča, da vam tudi svetujemo v primeru vaših morebitnih dvomov ali vprašanj. Ker smo izredno prijazen in strokoven kolektiv, kamor se boste vedno z veseljem radi vračali. Poleg malega in velikega servisa vozila, opravljamo tudi servis avto klime, kjer po ugodni ceni napolnimo klimo v vašem vozilu, prav tako pa pregledamo celoten sistem prezračevanja v vozilu. Opravimo torej celoten servis avto klime po ugodni ceni. Prav tako pa poskrbimo tudi kvaliteten zavorni servis vozil. Nahajamo se v Ljubljani in v Trbovljah, tudi v neposredni bližini Zagorja servisiramo, zato te vabljeni, da nas obiščete in dovolite, da profesionalno poskrbimo za servis rabljenega vozila.

servis vozila

You may also like...