Renault Slovenija nudi rešitev vsem ljubiteljem tovrstnih vozil

Renault Slovenija nudi vrhunske storitve,  programe po meri oblikovanih storitev in osebna svetovanja vsem lastnikom teh kakovostnih vozil. Renault nam nudi možnost izbire med različnimi modeli avtomobilov. Znamka Renault izvira iz leta 1898, ko je Louis Renault s svojimi brati ustanovil svoje podjetje. Vozila Renault so na tekmovanjih nizala zmago za zmago, zaradi česar se je v letu 1905 pričela serijska proizvodnja. Renault je zadovoljne voznike navdušil tudi v Sloveniji, kar je moč opaziti še danes. V Avtohiši Malgaj vam nudimo najboljše akcije Renault v Sloveniji, ki jih je vredno preveriti prav zaradi možnost velikega prihranka ob nakupu Renault novega vozila. Danes smo priča novostim na področju znamke Renault tudi v Sloveniji, saj lahko izbiramo med najrazličnejšimi modeli avtomobilov, tudi tistimi, ki navdušujejo ljubitelje športne zunanjosti avtomobilov. Če si želite enkratne uporabniške izkušnje, ki vam jo nudijo fantastična in zmogljiva vozila Renault, smo v Avtohiši Malgaj pravi naslov za vas.

renault

Renault Slovenija tudi za podjetnike

Renault Slovenija predstavlja odlično rešitev tudi za lastnike podjetij, ki za svoje poslovanje potrebujejo nekoliko večja in bolj zmogljiva vozila. Renault gospodarska vozila, ki so na voljo tudi v Sloveniji, so kot nalašč za to. Gre namreč za velike dostavnike, ki so neverjetno prostorni, zmogljivi in okretni, navdušila pa vas bo tudi udobna notranjost, ki zagotavlja maksimalno udobje med vožnjo po Sloveniji ali drugih državah. Visoka varnost in nizka poraba sta odlični za prevoz paketov do strank, zato se vse več podjetnikov odloča za dostavnike znamke Renault. Če želite tudi sami preveriti ponudbo, lahko za vodenje med ogledom ponudbe in za strokovne nasvete poprosite tudi prijazne svetovalce iz Avtohiše Malgaj.

renault slovenija

Renault omogoča personaliziranje lastnega vozila

Renault avtomobile lahko opremimo v skladu z lastnimi željami in si tako izpolnimo dolgoletne želje na tem področju. Oblikovanje lastnega vozila Renault omogoča fantastično izkušnjo, s katero boste dosegli več sloga, udobja in najnovejšo tehnologijo – možnost personalizacije je na voljo tudi v Sloveniji. Možnost dodatne opreme je mogoče preveriti na spletu ali v Avtohiši Malgaj. Tako lahko izbiramo med kakovostnimi avtoradii, prvovrstnimi kompleti za prostoročno telefoniranje in prenosnimi video sistemi. Ker smo tudi v Sloveniji pripravljeni storiti vse za varnejšo in bolj prijetno vožnjo. Preverite odlične možnosti financiranja ob nakupu novega Renault vozila, ki smo jih za vas pripravili v Avtohiši Malgaj. Želimo, da se tudi vi uvrstite med številne zadovoljne uporabnike avtomobilov Renault v Sloveniji.

You may also like...