Predelava vozil (avtomobilov) na plin: na forumu povprašajte o izkušnjah

Predelava vozil je v podjetju Plineks d. o. o. opravljena hitro in kvalitetno. Predelava avta na plin je zagotovo odločitev, ki je ne bi smeli obžalovati, kajti s predelavo vašega avtomobila boste veliko pridobili vi, okolje in motor vašega vozila. O izkušnjah predelave na plin lahko vprašate ostale zadovoljne uporabnike oziroma voznike avtomobilov na plin na našem forumu. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v eni od naših poslovalnic v Mariboru, Kopru, Ptuju, Vrhniki, Ljubljani in drugod po Sloveniji. Razlogov, zakaj se nekdo odloči za predelavo vozila, je veliko. Od ugodne cene plina, občutnih prihrankov pri porabi goriva, pa vse do ekoloških razlogov. Predelava vozil v podjetju Plineks d. o. o. pa vam prinaša še veliko več. Če se odločite za predelavo avta pri nas, boste dobili kvalitetno opravljeno storitev in ugodno ceno za montažo. Brez dodanega stroška boste pokrili investicijo vgradnje plinskega sistema, predelavo vozila opravimo najkasneje v 24 urah, v tem času pa vam omogočamo uporabo nadomestnega vozila. Predelava vozil pri nas zajema tudi pripravo vse tehnične dokumentacije za homologacijo. Odločite se za predelavo vašega vozila na plin in se pridružite tisočim zadovoljnim voznikom avtomobilov na plin.

predelava vozila na plin

Predelava avtomobilov poteka pod budnim očesom izkušenih strokovnjakov

Predelava avta v podjetju Plineks d. o. o. poteka natančno, hitro in strokovno. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj se je pametno odločiti za predelavo avta na plin: ker se na ta način podaljša življenjska doba motorja vašega avtomobila, ker boste deležni eko popusta pri zavarovanju vašega vozila, ker smo zanesljiv izvajalec vgradnje plinskega sistema, ki se lahko pohvali s certifikatom ustreznosti po evropskih normah, ker smo ekipa strokovno usposobljenih strokovnjakov z izkušnjami in imamo celo svojo raziskovalno skupino. Z odločitvijo za predelavo vozil pa boste veliko prispevali tudi k bolj čistemu in zdravemu okolju.

predelava vozila na plin plineks

Forum: izkušnje zadovoljnih voznikov

Naš forum je namenjen tehničnim vprašanjem glede predelave avta na plin, ki za odgovor potrebujejo strokovno mnenje. Vabimo vas, da se nam pridružite na forumu in izveste tudi, kakšne so izkušnje drugih. Predelavo opravimo v Mariboru, Ljubljani in ostalih servisnih točkah v Sloveniji.

You may also like...