Platišča za avto: Rial in druge priznane znamke, nova ali rabljena

Platišča za avto so danes na voljo v različnih izvedbah, zato imajo kupci možnost, da poiščejo zares najustreznejša platišča – jeklena ali lita oziroma aluminijasta, ustreznih dimenzij, nova ali rabljena, v želeni barvi itn. Izbirate lahko tudi med različnimi proizvajalci platišč za avto – Rial, AEZ, Alutec, Dotz in številnimi drugimi. Bogata izbira je zagotovo prednost, vendar pa to pomeni, da mora biti nakup premišljen, da izberete zares najboljše za svoj avto.

platišča za avto

Nova ali rabljena platišča za avto – Rial in mnoge druge znamke

V ponudbi spletne trgovine Zaverski vas čakajo platišča za avto različnih znamk, izbirate pa lahko tudi med številnimi dizajni in barvami. Na voljo so platišča za avto proizvajalcev Rial, Sparco, OZ, Dotz, MSW itn., v ponudbi pa boste našli tudi originalna platišča za Mercedes in mnoge druge znamke avtov. Prepuščena vam je izbira primernega materiala za vaša platišča – lita oziroma alu ali jeklena. Večinoma gre za nova platišča za avto, vendar vas v ponudbi čakajo tudi rabljena platišča Rial in drugih znamk, ki so izvrstno ohranjena. Ko izbirate platišča za avto, morate biti seveda najbolj pozorni na skladnost dimenzij. Preverite tudi, ali se razporeditev vijakov ujema s tistim pri vašem avtu. V naši ponudbi vas čakajo platišča za avto različnih velikosti/premerov, od 13 col pa vse do 24 col. Širina platišča za avto je lahko do 13 col. Seveda lahko izberete tudi ustrezen razmik med vijaki – tudi tu je na voljo več različnih možnosti. Z natančno izbiro ustrezne kombinacije poskrbite, da bodo platišča za avto zares primerna. Če niste povsem prepričani, katera izbrati za vaš avto, vam z veseljem priskočimo na pomoč z dodatnimi napotki.

Platišča Rial za avto zelo priljubljena izbira z veliko prednostmi

Kot že omenjeno, so platišča Rial le ena izmed možnosti za vaš avto. Vendar pa sodi prav znamka Rial med najpogostejše izbir. Kaj so glavni razlogi, zaradi katerih so platišča Rial tako priljubljena med vozniki različnih znamk avtov? Proizvodi Rial so zelo lahki, izdelani iz aluminija. Poleg tega znamko Rial odlikuje dovršen, atraktiven dizajn, kar je za mnoge pomemben dejavnik, ko izbirajo platišča za avto. Obenem so proizvodi Rial znani po tem, da so izdelani iz zelo kakovostnih materialov, odpornih tudi na manj ugodne pogoje. Podjetje Rial si je v letih delovanja pridobilo tudi mnoge certifikate, ki dokazujejo doseganje visoke stopnje kakovosti pri proizvodnji. Poleg tega proizvajalec Rial posveti veliko pozornosti pregledu proizvedenih izdelkov, kar zagotovi odkrivanje morebitnih nepravilnosti in njihovo odpravo. Tako so tista platišča Rial za avto, ki pristanejo na tržišču, zares brezhibna. Dokaz za to je tudi množica zadovoljnih lastnikov avtov, ki prisegajo na znamko Rial. Tisto, kar še posebej odlikuje platišča Rial, je poseben zaščitni oziroma končni sloj. Dvojni premaz poskrbi, da so platišča Rial za avto zaščitena tudi v manj ugodnih razmerah. Proizvodi znamke Rial se lahko tako pohvalijo z nadpovprečno življenjsko dobo. Odločitev za platišča Rial za avto torej prinaša nadpovprečno kakovost in trpežnost, ki je nadgrajena z atraktivnim videzom. Platišča Rial za avto so vam v naši ponudbi na voljo v številnih izvedbah oziroma velikostih. Ponudba je dovolj raznolika, da boste zagotovo našli natanko takšna platišča Rial za avto, kot jih potrebujete.

platišča rial

 

Original platišča za avto – Mercedes, Audi, BMW in druge znamke avtov

Morda za vaš avto iščete originalna platišča (Mercedes idr.)? Tudi v tem primeru vas naša ponudba ne bo razočarala. V njej najdete platišča Mercedes in originalna platišča za avto mnogih drugih uveljavljenih znamk, kot so BMW, Audi, Toyota, Renault. Razpoložljivost originalnih platišč za Mercedes oziroma vašo znamko avta lahko preverite v naši spletni trgovini. Če se odločite za originalna platišča (Mercedes, Audi idr.), ne bo skrbi, da se ne bi prilegala vašemu avtu oziroma pnevmatikam. V primeru da v naši ponudbi niste našli originalnih platišč za Mercedes oziroma znamko avta, ki ga vozite, vas vabimo, da navežete stik z nami.

Platišča – jeklena ali lita, izbira je vaša

Poleg pravilne izbire dimenzij je pomembna tudi izbira materiala za nova platišča. Lita oziroma alu platišča za avto ali jeklena? To je pogosto vprašanje. Načeloma velja, da so jeklena platišča za avto nekoliko bolj vzdržljiva kot lita, zato so primernejša izbira za vožnjo avta v manj ugodnih razmerah, npr. pozimi, ko potrebujemo za avto zelo trpežna platišča. Jeklena platišča za avto lahko po potrebi kombiniramo tudi s plastičnimi pokrovi, kar poskrbi za atraktivnejši videz jeklenih platišč za avto. Vendar pa je treba poudariti, da danes obstajajo tudi zelo kakovostna lita platišča za avto, ki lahko uspešno kljubujejo tudi zimskim razmeram. Takšna so na primer lita platišča Rial. Pri proizvodih Rial večslojni nanos laka poskrbi za učinkovito zaščito pred snegom, soljo za posip ipd. Ker je njihovo vzdrževanje zelo preprosto in ne rjavijo, so nekateri prepričani, da so tudi pozimi za avto boljša izbira aluminijasta oz. lita platišča. Lita ali jeklena – odločitev je na koncu prepuščena vam. Mi pa poskrbimo, da pri nas najdete natanko tisto kombinacijo lastnosti za vaša platišča za avto (Mercedes in drugih znamk), ki jo iščete!

You may also like...