LED pozicijske luči za večjo vidnost v prometu

Kaj so bele pozicijske lučiDnevne LED pozicijske luči omogočajo, da ste bolj vidni drugim udeležencem v prometu. Odgocor na vprašanje, kaj so pozicijske luči, je preprost. Kot že samo ime pove, pozicijska luč določi pozicijo avtomobila oziroma vozila. Nahajajo se na sprednji in zadnji strani vašega avtomobila, tik pod glavnim avtomobilskim žarometom. Izredno pomembne so LED pozicijske luči predvsem pri nočni vožnji, saj dodatno osvetlijo vaš avtomobil, da ste bolj vidni ostalim udeležencem v prometu.

V megli, vetru in slabem vremenu se 50% prometnih nesreč zgodi zaradi slabe vidljivosti oziroma ker se spregleda druge udeležence v prometu. LED pozicijske luči predstavljajo odlično rešitev tega problema. Prednosti LED pozicijske luči je še več: porabijo manj energije, zato je poraba goriva manjša, poveča se življenjska doba dnevnih luči, atraktivnejši je tudi videz avtomobila.

LED pozicijske luči – ne samo svetlejše, temveč tudi varčnejše in bolj dolgožive

LED pozicijske luči za avtomobile so varčne luči, ki imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Ker LED luči ne bo potrebno tako pogosto menjevati kot klasične luči, boste veliko tudi prihranili. So okolju prijazne, ne proizvajajo nobenih CO2 emisij in so 100-odstotno razgradljive. Za svoje delovanje porabijo izredno malo energije in se ne segrevajo. Omogočajo tudi boljšo osvetlitev vozišča, saj proizvajajo bolj svetlo in kakovostno svetlobo.

LED pozicijske luči Avto MinjonModre, bele, rumene pozicijske luči

Vsako osebno in tovorno vozilo mora biti opremljeno z ustreznimi dnevnimi in nočnimi lučmi. Zakon v Sloveniji narekuje uporabo luči na avtomobilih in ostalih vozilih. Zakon določa tudi barvo pozicijskih luči, ki ne sme biti rdeča. Zadnje čase so izredno priljubljene modre pozicijske luči, ki še bolj kot bele pozicijske luči naredijo vaš avtomobil bolj atraktiven. V naši ponudbi pozicijskih luči boste zagotovo našli, kar potrebujete. Poleg belih in modrih led pozicijskih luči so na voljo tudi rumene LED pozicijske luči.

You may also like...