Hitri avto servis Ljubljana

Hitri avto servis pri Petrol Ljubljana – kakovostna storitev po ugodni ceni

Za varnost na cesti je ključnega pomena brezhibnost našega avtomobila, to pa mu lahko zagotovi le redni hitri avto servis. Osnovni pregled in popravilo lahko preprečita večje okvare vozila, zaradi katerih bi morali seči bistveno globlje v žep. Po zaslugi računalniške diagnostike lahko namreč odkrijemo še tako majhno napako, ki bi sicer počasi, a vztrajno privedla do mnogo hitrejše obrabe sistemov. Po zaslugi rednega obnavljanja sistemov v avtomobilu bodo ti zdržali dlje časa, zato bodo nižji tudi stroški, namenjeni popravilu vozila. Pravočasni hitri avto servis tako preprečuje morebitne nevšečnosti v prometu, obenem pa podaljšuje življenjsko dobo vašega avtomobila.

Na hitri avto servis je vozilo treba pripeljati po vsakih 15.000 prevoženih kilometrih oziroma enkrat letno, tudi če takšne razdalje v navedenem obdobju ne prevozite. Vaše vozilo bo v servisnih delavnicah Petrol Ljubljana doživelo temeljit pregled zavornega sistema, amortizerjev, izpušnih sistemov in podvozja. V hitri avtoservis je vključena tudi menjava olja, svečk, filtrov in ostalih tekočin, kot je na primer olje za zavore. Prav tako serviserji pregledajo in po potrebi izboljšajo delovanje klimatskih naprav v vozilu.

Hitri avto servis – menjava olja in zavor med najpomembnejšimi

Hitri avto servis LjubljanaMed najpomembnejša opravila rednega servisa zagotovo sodita menjava olja in tekočine za zavore, po potrebi pa tudi menjava zavor. Brez kakovostnega olja pride v motorju do trenja, motorno olje iz preostankov zgorevanja in kovinskih delcev pa se začne nabirati  v gorivu. Vse to zmanjšuje zmogljivost podmazovanja motornega olja in obrablja motor.

Ker se zavore ne obrabijo čez noč, temveč v daljšem časovnem obdobju, večina voznikov obrabe ne opazi, zato jih moramo redno preverjati. Avtoservis ob manjših obrabah vključuje le popravilo zavor, v okviru katerega se izvede menjava olja za zavore oz. zavorne tekočine, morda tudi ploščic ali diskov. Ko popravilo ni več smiselno oz. ko opazimo preveliko odstopanje od predpisanih specifikacij, pa opravimo menjavo zavor.

Malomaren odnos do avtomobila lahko privede do nepredvidenih situacij v prometu, zato nikar ne odlašajte in poskrbite za reden in pravočasen hitri avto servis v Ljubljani. Obiščite Tip Stop mehanične delavnice Vianor, ki se nahajajo po vsej Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Novo Mesto …) in se lahko pohvalijo s kakovostnimi, hitrimi in zanesljivimi avtomehaničnimi in vulkanizerskimi storitvami ter vrhunsko ponudbo izdelkov. Posebno pozornost posvečamo poznavanju in prodaji pnevmatik za zimske razmere, med katerimi so tudi vrhunske zimske gume Nokian in Hankook. Prav tako zagotavljamo zanesljive avtomehanične in vulkanizerske storitve, med katere sodi tudi pravočasna menjava gum.

You may also like...